Gå til innhold

Hvorfor var denne på Flesland?


Martin Flikkeshaug

Anbefalte innlegg

Det flyet opereres av Denim Air i Nederland, og har vært leid inn for å fly på rute for Widerøe. Vi har hatt dem ganske hyppig her på Torp i den siste tiden.

Som regel har de natt stop på TRF, men kan ikke se at den hadde det i går, men går ut i fra at den har stått i BGO over natten eller vendt hjem til Nederland.

 

Kan ikke si hvilken rute den har gått, men ser at den ligger inne som innleie maskin enda. ""

 

Ken

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PH-KXM er leid inn for Danish Air Transport som flyr til og fra Florø/Flora. Den kom hit forrige helg, etter at ene ATR`en til DAT ble tatt ut av trafikk. Grunnen til at ATR`en (OY-JRY) ble tatt ut av trafikk, var fordi det måtte gjennom en større sjekk etter et uhell på Gardermoen; Uhell på Gardemoen Så etterhvert fikk de leid inn Fokkeren til å fly for OY-JRY fram til den var klar for å fly igjen. Nå har Fokkeren flydd her i en uke, men i løpet av morgendagen eller søndag skal OY-JRY vere tilbake i Florø.

 

For å legge til noe da, så var det et litt morsomt øyeblikk på Florø lufthavn (som ikke er så veldig stor) da var både en Dash 8 300-serie,en ATR 42 og en Fokker 50 stod på oppstillingsplassen foran terminalbygget. Var ikke mye plassen igjen da ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...