Gå til innhold

Flystevne


Kristoffer Rivedal

Anbefalte innlegg

Hih, det er vel det faste flystevnet i Meråker i sommer også. Merkelig nok har været slått til ganske bra de to siste årene, dog noe mye vind det første året jeg var der. Så mye vind at Antonov 2'en måtte utsette flyturene med passasjerene. Men pytt, det var da ganske koselig å sitte midt i granskauen nært svenskegrensa og høre på trekkspillmusikk og kjenne duften av nystekte vafler. Det er helt greit nok å dra dit hvis du kjeder deg en søndag i sommerferien. Men om du forventer halsbrekkende oppvisning av Red Arrows og besøk av Antonov 224 "Myria" så er det nok feil sted å dra på. Første året jeg var der (1999) var det static display av en Piper-sak og en Cessna 150, fallskjermhoppere, samt flyging med An-2 og AS350 fra Helitrans. Det var vel også noe mer som sto på programmet som jeg ikke husker. I fjor var det meningen at det skulle være flyby med Orion, og bli med opp mot betaling -flyging med AS350 som året før. Men ingen av de kom, så da ble det en slags nødløsning med at det ble fløyet rundt med en PA28 i stedet.

Bilder fra Meråker her:

http://www.airpics.com/search.php?string=mer%E5ker&si=0&count=10&st=1"'>http://www.airpics.com/search.php?string=mer%E5ker&si=0&count=10&st=1" TARGET=_blank>http://www.airpics.com/search.php?string=mer%E5ker&si=0&count=10&st=1

Jeg tror det var noe arrangement på Ørlandet i sommer, men fikk ikke med meg det. Jeg fikk i stedet med meg et lite flyshow under en markering på Bardufoss, med heftig flyoppvisning, med bl.a. Lynx og F-16. Orion tok også en halvveis roll i stor fart. Fikk ikke tatt bilder da, siden jeg selv måtte være med i militærparade med sluttet orden og rett-opp-og-ned-ståing i omtrent en time.

Jeg lurer på om det ikke skal være et show på Værnes innen de nærmeste årene, et jubileum av noe slag. Ellers så er det vel en mulighet å svippe innom Sverige på arr. der.

Kjell Arild

----------------------

http://trd.airpics.com"'>http://trd.airpics.com" TARGET=_blank>http://trd.airpics.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...