Gå til innhold

Norges Farligste Flyplass


Morten Haughom

Anbefalte innlegg

Da er det klart! Journalistene har talt: Hammerfest er Norges Farligste Flyplass . Hatten av for Finnmark Dagblad, de har klart å finne den mest sjokkerende overskriften til en artikkel sålangt i år!

 

Undres på om de syntes denne overskriften ville virke beroligende på folk med flyskrekk. Eller kanskje de syntes veksten i Hammerfest kommune er så stor, at nå er det på tide å stoppe den med propaganda for å få ned passasjer antallet, dermed tilvekst.

 

Fra sarkasme til alvor:

Artikkelen er veldig interessant, den handler om et nyutviklet turbulenskart. Jeg fikk se det på et seminar jeg var på for 3 uker siden. Virkelig imponerende. Man kunne få turbulens områder i innflyningen til Hammerfest i en vanvittig høy oppløsning. Graden av turbulens var fargekodet på kartet og fulgte innflygings traseén både vertikalt og horisontalt! Det var også vindpiler med styrke. Man kunne forcaste windshear og turbulens flere timer frem i tid!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...