Gå til innhold

Hva har dere opplevd?


Christer Havnø

Anbefalte innlegg

Da jeg syntes det ville vært kult å lære mer om dere så spør jeg: Hva har dere opplevd av skikkelig flyging (nærkontakt av 3. grad)! Jeg er klar over at der er en del piloter som også er piloter på fulltid, men dere kan jo skrive om når dere var unge, eller en kul hendelse på job!

Personlig så har jeg flyd (ikke helt alene) en cecna caravan, det var kjempe kult! Og så var der en sommer da det lokale kraftselskapet hadde leid inn helikopter for å hjelpe til med å spenne fiberoptiske kabler på høyspenten! og da var jeg på dem, jeg gikk i 1 time i ulent tereng for å nå fram til dem, de var langt oppe i skogen!! og da jeg endelig kom fram så var de nesten ferdig, men da fikk jeg en detaljert gjennomgang av deres MD-500! Dagen etterpå starta jeg i 8 tiden å gå! Da kunne jeg ikke se dem, men jeg gikk til plassen de hadde vært dagen før. men der var de jo ikke, så jeg fulgte høyspenten i 30 før jeg fant dem, og da fikk jeg lønn for strevet! Piloten kom bort til meg, så på meg så på helikopteret, så sa han: du har lyst til å sitte på, har du ikke!Jo, sa jeg. ja så sett deg inn!! Og fu, du snakker, det var kjem,pe kult, 1 time i en MD-500!

da det var en kjempe grei pilot så fløy han litt snitt over landskapet!!

så et tips til dere, ikke gi opp!!!!!!!! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

jeg hadde tenkt å bli pilot men er rød grønn fargesvak, så det går ikke [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]

men da har vi simminga+privatlappen med restriksjoner!!

Det var litt om meg, hva med dere!!

Mvh Christer F Havnø-Sortland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Seilflygnin 50 timer

motor selfly 10 imer

SAS flight accademy saab 340 simulator 1:30 min

KLM simulator shipol Md 11 1:00 time

har fløyet folke flyene C-172 og Piper cherokee

 

Kyrre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hey!

Har 0.75 flytimer i en Piper PA-32-300 Cherokee Six E over Buddum Flystripe i Danmark. Var med på sightseeing tur og da piloten fikk høre at jeg drev med flightsimming og at jeg skulle bli pilot fikk jeg litt opplæring. Han dekte over alle instrumentene og ba meg fly i sirkler uten å "gaine" eller miste høyde og jeg gjennomførte 3 landinger. 1 med hjelp og to uten hjelp. De 0.75 flytimene var fordelt på 3 turer på et kvarter (til 500 DKK pr. stk !!!!, men det var verdt det)

Fikk tilbud om å sitte på gratis hvis noen andre kom for å ta en tur, men det kom dessverre ikke noen flere den dagen..men men

Kan legge til at piloten hadde tatt utdannelsen sin på SAS i København og første gangen han fløy i simulator fløy han opp ned hele turen og landet opp ned, UTEN Å MERKE DET!!!!

Er glad han fortalte det etter at vi var kommet ned på bakken igjen...hehe

------------------

Erik "Voodoo" Bjørnøy Olsen

LN-KLH

http://home.c2i.net/erikols"'>http://home.c2i.net/erikols" TARGET=_blank>http://home.c2i.net/erikols

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

Har ca 70 timer seilfly erfaring (Let L-23 super blanik, K-13, Grob twin astir II, LS-7 WL, Nimbus 4DM og Duo Discus). Fløyet noen turer i Piper Super Cub, piper cherokee og warrior, rallye og maule. Og snart skal jeg stifte bekjentskap med Saab safari på værnes.

mvh Carl N

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...