Gå til innhold

Sola idag fredag


Roger Kvammen Larsen

Anbefalte innlegg

heisann,

 

Idag kommer norges første Sikorsky-92 til Sola, og den i den ankommer i lasterommet på en Antonov. Så kanskje noe for spottere i Stavanger området. Vet desverre ikke tidspunkt.

Riktig god helg

 

mvh

roger

Stavanger Aftenblad, link til sak om S-92 og Antonov

 

Sitat fra Aftenbladet:

"Sikorsky S-92-maskinen tilhørende Norsk Helikopter fraktes til Stavanger lufthavn i lasterommet til verdens største fly, en russisk/ukrainsk-bygget Antonov An-124 Ruslan, opplyser markedssjef Geir Tynning i Norsk Helikopter, til Aftenbladet."

 

 

Her må vi nok arrestere Stavanger Aftenblad (som forøvrig pleier å være dyktig på luftfartsrelaterte saker) og markedsjef Geir Tynning i Norsk Helikopter. AN-124 er nok ikke verdens største fly. Den tittelen har en annen Antonov; nemlig AN-225 "Mriya", og den tittelen blir nok ikke slått med det første heller. Ihvertfall ikke før man kommer med forlengede versjoner av A380.

 

Selvsagt bare pirk fra min side, men at samme feilaktige informasjon passerer to instanser som etterhvert burde ha greie på fly kan vi jo ikke la få stå uimotsagt. """"""

 

Stilig helikopter forresten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...