Gå til innhold

VATSIM ATC


Karl Mathias Moberg

Anbefalte innlegg

Hei.

Et lite søk på Vatsim sine sider så har du svar på det meste + du finner en norsk manual til ASRC i filbibloteket er på Flightsim.no.Begynner å bli litt lei av disse enkle spørsmålene. Søk litt selv folkens!

 

Mathias, det Einar prøver å si her er at du er hjertelig velkommen, men for å klare å bli ATC må du være noe mer selvstendig, og om du enten søker eller ser litt tilbake i tid, kan du se at det er mange som spør om akkurat det samme som du spør om her.

 

Du finner all den informasjonen her i forumet (i uendelig mange varianter og versjoner), tekst-dokumenter i filbiblioteket her, og andre plasser har også all den informasjonen du trenger. ASRC v1.1 har faktisk en egen manual for bruk av ASRC!! ""

 

Lykke til videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmmm... kan noen av våre kjære einarer gjøre det da?

 

Hvis du hadde tatt en nærmere titt hadde du sett at det har blitt festet (pinned) en tråd øverst i dette forum. Likevel synes jeg det kunne blitt strippet for innlegg som ikke inneholder noe konkret rundt emnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...