Gå til innhold

Milleniumsimulatoren


Øystein Eker

Anbefalte innlegg

Når denne er på hardisken så er bare å slette alt annet og ta 3 ukers ferie + sykmelding. Her skal det flys 25 missions over Tyskland

 

Dag..Gjør klar B-17 forum

http://www.bombs-away.net/downloads/movies/movies.htm"'>http://www.bombs-away.net/downloads/movies/movies.htm" TARGET=_blank>http://www.bombs-away.net/downloads/movies/movies.htm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Øystein.

Bygde en STOR modell av B17 som liten, og har den ennå. B17 er derfor for min egen del en smule "sagnomsust". Har fulgt med litt i utvuklingen av denne simmen og jeg må si meg enig i at dette ser svært så "as real as it gets" ut. Frykten og det helvete disse tapre flymanskapene under WWII levde med på hvert tokt blir en helt annen dimensjon som ingen av oss selvsagt kan fatte eller få gjenskapt i vår virtuelle verden, men flyhistorisk virker B17-II simmen svært så interessant.

Reklamen ser ihvertfall bra ut, selvom reklamemateriell jo har en annen funksjon også utover den rene underholdningsverdien.

Men denne simmen havner nok i hylla mi uansett. Jeg er ikke noe særlig hekta på wargames, men denne simmen er på en måte en materialisering av ovennevnte modellfly og PC-versjonen av filmen Memphis Belle (som ikke er den filmen i mitt arkiv som har samlet mest støv), så jeg kan nok ikke la være å kjøpe denne.

Så Øystein: planlegger du langtidssykemelding for å fly B-17 gi meg da for all del et vink slik at vi kan få synkronisert sykemeldingene våre. Du kan ikke fly tokt alene med denne her........... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

B-17 virtual tour her: http://www.b-17.com/menu.html" TARGET=_blank>Welcome_on_board

mvh

Olav

[image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/cool.gif[/image]

[Edited by Olav M. Rønningen 06-01-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har begge Memphis Belle filmene -original fra 17 mai 43 og spillefilmen.

Hadde den første B-17 simmen til Microprose -Amiga. Har logget hundrevis av timer på denne, men ikke 25 missions med samme crew og fly så jeg har ikke "vunnet" ennå. Greide det nesten, men ensom på vei hjem over Calais på 2 motorer og tom for ammo + 3 stk Messerscmidt så endte vi i kanalen.

Hadde ikke hjerte til å selge simmen med Amigaen så den har jeg ennå.

Kjenner igjen alle gameplay elementene på B-17 II, så dette blir garantert like bra som nr 1. De har fått mye gratis fra denne. Tilogmed de hurtige auto kameraview moviemode var på den første. Den ga meg den første STORE hakeslipp opplevelse på PC - et tysk jagerfly kolliderte og skar av vingen på en B-17. Eneste minus var mangel på replay.

Egentlig så har de "bare" økt grafikken til en drøm og i tillegg muligheten til å fly jagerfly. Gir terningkast 7 usett - med god samvittighet.

Det er full multiplayer. Vi ender nok opp med 10 mann norsk besetning på en B-17. Husk å hjelpe hverandre med førstehjelp og ammo bæring!(Vi tar sykmelding samtidig ja)

Håper jeg aldri blir voxen......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...