Gå til innhold

Roy Olav Hordvik

Members
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Roy Olav Hordvik

  1. Godt at denne debatten har roet seg igjen. Ang det egentlige emnet: Jeg har et liv uten om VATSIM også, og er stolt av det! God sommer ute i sola til alle.
  2. SB vil ikke slippe meg inn. Får beskjed om feil passord eller callsign. Alt er rett, så SB må være feil. Sorry. Gjorde eit forsøk.
  3. Bør jeg være stolt av å være ivrig flightsimmer, eller er det litt "harry" når man er over 30 år? Liker å sitte på klappsete når jeg er ute og flyr, men vet ikke om det er et godt argument at jeg er fligthsimmer. Kan jo være at kapteinen synest det er mer harry enn kult? Du vet "slike wannabe`s?).
  4. Takk til alle som prøver å hjelpe. Har ikke fått jobbet skikkelig med problemet siste dagene, men skal prøve igjen når jeg får tid. Maskinen min har ikke fil som heter service.msc. Har prøvd i "kjør..." og prøvd å søke etter den.
  5. Hei takk for all hjelp. Maskinen er helt ny, med 500 et eller annet ram. Jeg stengte av brannmur, under oppsett av internett tilkoblingen. (stor forskjell på Win98 og xp....).
  6. takk for svar. Dette forum er SUPERT! Men dessverre hjalp det ikke denne gangen. Jeg har nå prøvd å koble opp uten brannmur. Dette hjalp ikke. NÅr jeg prøvde på tipset over, fikk jeg feilmelding fra Direct Play Sample: Error enumerating (dvs. sertifisere) Direct Play games. Noen som har peiling?
  7. Jeg har fått ny maskin med Win xp. Har tatt vare på alle konfigurasjoner for FS 2002. Måtte installere SB på nytt, og nå sliter jeg. Når jeg har "host"et ny multiplayersession (som så mange gange før), starter jeg SB main program. Den skal jo da søke opp min multipl.session. Dette klarer den ikke. Den bare søker, og søker, og ..... Noen som vet hva som er galt? Takk for svar.
  8. Har prøvd å logge meg på div servere i kveld via SB. Men blir ikke logget på. Noen som opplever det samme. Søndag 12. januar.
  9. Går det ann å laste ned ferdige SID/STAR til SB sin FMS eller må vi lage det selv? I tilfelle det går ann å laste ned: Hvor finner vi det? Takk for svar.
  10. Jeg lurer på om det er mulig å ha en plass der vi kan legge ut/hente inn ulike ruter som folk har laget/lagret til SB FMS. Jeg tenker spesielt på de ulike SID/STAR i Norge. Normalt er slike ting lagret i flyets FMS, og det er bare for pilotene og hente den ned. Har dere lagret mange slike i deres FMS? Har dere lyst å dele dem med andre? Kanskje vi kunne få ein plass hos Flightsim.no der vi kan hente ned disse?
  11. samme feilmelding hos meg som hos Arild Oldervoll
  12. Er det bare meg, eller er det flere som opplever at man blir logget av serveren når det er fly-in. I gjen opplevde jeg å bli logget av, for så aldri å komme på igjen. Selv om jeg skiftet callsign m.m. Jeg er ikke dataekspert, men kanskje noen andre vet hvorfor dette skjer. Ser med gru fram til at hele norden skal samles??????? Noe må gjøres.
  13. Hei. Jeg har tenkt å lære meg SB sin FMS, og lurer derfor på: Kan jeg laste ned ferdige ruter til FMS en, eller må jeg legge inn hver rute selv? Hadde jo vært fint å bare hente fram ei rute fra engm-ensg, f. eks? Finnes det noe slikt (jeg vet at ruta bl.a. er avhengig av flytype m.m.). Takker for svar.
  14. Finnes det norsk manual for FMS en i SB? Eller noe på engelsk? Har noen evt. en link til den? På forhånd takk. [ 26-04-2002, 11:02: Endret av: Roy Olav Hordvik ]
  15. JEg vil ikke være negativ, men mitt tips til ARRANGØREN er: ta dere en pause i sommer, og kom sterkt tilbake til høsten. Start og stopp for ferien bør dere bestemme selv. Slik jeg forstår det er det en ganske stor jobb å arrangere Fly-inn, og da fortjerner dere mange folk til stede når det først blir arrangert. Det blir ikke lettere å samle folk i slutten av juni enn det er i april..... Dette er ikke en spådom, men det kan jo bli interessant å se hva som skjer.........
  16. Jeg vil også henge meg på og skryte av Fly-in`et. Det var kjempegøy å fly på Nord-Norge (WIF-012). Flott arrangement. Når det gjelder hyppigheten på Fly-inn, vil jeg si at en gang i måneden er bra. Ser at det er blitt lagt opp fly-inn langt utover sommeren. Det tror jeg er å strekke det litt langt. Vil nok bli vanskelig å samle folk når sola er lenge oppe osv. Vil anbefale arrangørene å ta litt fri, og heller komme tilbake tidlig i høst igjen. Min anbefaling er: siste fly inn i mai. Stå på.
  17. Det nærmer seg nytt flyinn, og vi piloter gleder oss som unger! Jeg er nå inne og øver meg litt før 7. april. Skulle ønske at ATC`ene kunne logge på i nord også, og ikke bare på ENGM. Skjønner at folk vil spesialisere seg på en plass, men som pilot er ønsket at noen vil logge seg på i Nordnorge denne uken. Mange tenker kanskje som meg: Det er kjekkest å fly der det er ATC. Møtes på søndag.
  18. Jeg forstår dette slik at været ikke blir mer virkelig on-line ved å bruke "vær-programmer" i tillegg. Håper noe sier i fra viss jeg tar feil. Takk for svar til dere som svarte.
  19. Når man går og oppdaterer været i SB, vil man da få riktig vær i alle høyder? Eller må jeg ha tilleggsprogrammer for å få realistisk vær hele veien? Takk for svar
  20. Viss eg no ønskjer å fly med SID eller STAR, vil den da også inneholde høyde over hvert punkt/isec m.m.? Eller er det atc eller andre som bestemmer det? Hvis jeg ønsker å lage ein SID/STAR for FSNAV, må jeg da finne ut hva som er høydene inn/ut, eller kan jeg bare bestemme det selv?
  21. Lurer på om alle flysimulatorer/flyspill kan fly med SB og RW på VATSIM sine servere, eller er det kun Microsoft FS og Fly? Har ein kamerat som vil prøve seg, men vet ikke om han kjøper FS. Takk for svar.
  22. Har lest gjennom breifingen på flyinnet. Høres meget delikat ut. Kunne dessverre ikke være med da BX105 fra Oslo til Florø ikke kom ned som planlagt. DEN STORE TRØSTEN, OG DET SOM GJØR AT JEG IKKE ER SPESIELT LEI MEG for at jeg ikke fikk være med på flyinnet er at jeg satt på klappsete i BX105. Det var en STOR opplevelse med hyggeleige piloter, lavt skydekke, sinnsykt med turbulens, to missed app i 47 knops sidevind, for så å gå i holding. Måtte så bryte holding for å gå til Bergen, da en passasjer ble syk. Jeg fikk mye for pengene, syns jeg.
  23. Jeg skulle gjerne vært med førstkommende, men er bortreist. Jeg tror nok at fredag er en uheldig dag for oss familiefolk. Enten reiser vi bort til svigers e.l. eller så er det en "fredet" kveld for familielivet. Søndag kveld er bedre. Da er man kommet tilbake, .......... og får full forståelse for at pc`en må ha litt selskap.
  24. Hvor kan vi finne forklaring på hva det er dere diskuterer nå? Ligger det noe på internett om bruk av transponder..?
  25. Hei. Et spørsmål til "treningssjefen" JEg forstår det slik at controllere blir ratet, og stiger i gradene. Er det noe slikt system hos VATSIM? Eller skjer det bare i de ulike VA? Som pilot savner jeg tilbakemelding på det jeg gjør og ikke gjør. Hva er rett, hva er feil, hva er unødvendig osv. ER det treningskveldene som er rett forum for dette, eller er det andre plasser også der man kan få tilbakemelding på utførelse og stil?
×
×
  • Opprett ny...