Gå til innhold

Gunnar Eriksen

Members
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Gunnar Eriksen

  • Bursdag 30. nov. 3

Gunnar Eriksen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. LN-TAU har en litt spesiell historie..... Stjal fly-sneiet rådhuset
  2. Joda, stemmer det, LN-ORW holder til i lysebotn, og er i privat eie. Har base på gården sin, m/hangar å greier. Det er en 101% strøken maskin som han har fixet helt opp fra grunnen av. Var så heldig,å fikk prøve å fly den (!!) i 2003, en tur jeg aaaldri kommer til å glemme :-). Tok noen bilder fra turen som ligger på Airpics.com. Gikk forøvrig som 963 i forsvaret. Vel, her er noen bilder fra turen min, enjoy: På tur med LN-ORW
  3. Ok J-R. Se nå litt ironisk på mine innlegg også da:-) (selv om jeg mener det!) Vi har alle vært kyllinger en gang. Men det er bare noen råd om å trå litt forsiktig i "salaten". Du er sikkert en fremragende flyger, og jeg synes det er bra at du har realisert drømmen, og reist "over there" (jeg var på opptak på NAIA i 1989) men reiste ikke. Du lærer så lenge du lev.......osv, lykke til videre.
  4. Godt skrevet Rolf Arne!Du tok faktisk orda ut av munnen min, tenkte jeg skulle si det samme : miljøet i norge er ikke så stort, så det nytter ikke å være høy på pæra her....ryktene går fort her.(det vet jeg!!!!) Men at denne J-R skriver slik ,forteller vel mer om han, enn om Norsk flytelefoni!!??
  5. Mest idiotiske innlegg jeg har lest her inne! Har oppigjennom årene opplevd en del andre verdensmestre (TopGun's) også,som har kommet fra USA og skal belære alle andre (men de blir fort satt på plass). Jeg har flydd i Norge i 20 år nå (PPL-A vel å merke) og har ALDRI opplevd problemer med å forstå eller bli forstått, tvert imot så opplever jeg norsk flytelefoni som meget KLAR og TYDELIGT. Hvilken erfaring har du?? Nei, bli tørr under armene,og jekk deg ned et par hakk (bare et godt råd).
  6. Det islandske selskapet Icelandair åpner 2. juni neste år direkterute fra Stavanger til Keflavik på Island med gode forbindelser videre til USA og Canada. Stavanger Aftenblad
  7. Posten har avtale med Westair på postflyging i Norge.
  8. Jeg skal få deg innmeldt ja, tror jeg har deg på lista her fra Espen. Jeg har bare vært litt treig i det siste med å melde inn nye medlemmer :blush:. Ta gjerne turen ut mandag kveld, muligens vi er der på søndagskveld også. Sees!!
  9. Hei. Vi kan sikkert få til et treff på museet, i kaffibaren 718 sqv? dere skulle meldt dere inn i museet!!, dette ser liksom ut til å bli et samlingspunkt for sim'ere i distriktet. Kontakt meg eller Espen, eller ta turen ut på mandag kveld, så kan vi se hva vi får til :-) (jeg kan ordne med innmelding, hvis dere ikke er medlemmer fra før da?)
  10. Sorry Rolf & Olaf, dere skal få slippe denne klipp & lim jobben neste gang :crazy: prøver denne neste gang da.
  11. Nytt transportfly skal hete «Frigg» Det første av de nye transportflyene til Luftforsvaret ventes til Norge i slutten av måneden. http://www.aftenbladet.no/innenriks/946350/Nytt_transportfly_skal_hete_%26laquo%3BFrigg%26raquo%3B.html
×
×
  • Opprett ny...