Gå til innhold

Christian Iversen

Members
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Christian Iversen

  1. Var ikke sånn på begynnelsen av 90-tallet da undertegnede var vaktkommandør på Eggemoen, og kjørte vaktrunder bortom flyplassen på kvelds- og natterstid.
  2. "Blue screen" opptrer også i XP. Jeg har fått det flere ganger i forbindelse med FS2002. Tror det er noe med skjermkortdriverene, men er ikke sikker, da jeg har prøvd både Detonator og Techno/Garb sine XP-drivere. Noen andre som har problemer med dette ?
  3. Et annet spørsmål om ILS: Hva er den riktige "angrepsvinkelen" for å lande ved hjelp av ILS ? Jeg flyr vha kart fra Flightsim.no. Jeg flyr en del til og fra Værnes, og da jeg kom sørfra mot 09 klarte 737'n en perfekt ILS-approach, og flyet tok en autoland. Prøvde meg nordfra mot 27, og fløy etter kart (med procedure turn?), men nå brukte 737'n "ufattelig" lang tid på å stabilisere seg i riktig retning, så jeg måtte bare avbryte landinga. Begge gangene jeg har prøvd har det vært vindstille ! Noen gode tips eller er det bare et generelt FS problem ?
  4. Ta TimEkspressen fra Galleri Oslo, går fra samme plass som Flybussen. Går til Notodden via Drammen og Kongsberg. Er ikke sikker på hvor ofte den går på søndag, men det er minst en gang i timen, antageligvis 2. Se http://www.timekspressen.no." TARGET=_blank>www.timekspressen.no.
  5. Nei, opplagstallene synker og synker for Dagbladet.... [Endret av Christian Iversen 26-03-2001.]
  6. Info: Det sto om denne i Dagbladet her om dagen. (www.dagbladet.no/nyheter/2001/03/22/248802.html) [Endret av Christian Iversen 26-03-2001.] [Endret av Christian Iversen 26-03-2001.]
×
×
  • Opprett ny...