Gå til innhold

Tore Rasch-Olsen

Members
  • Innholdsteller

    181
  • Ble med

  • Siste besøk

Tore Rasch-Olsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå må du slappe av Helge! Vet du hvor mange flyshow som blir arangert der det ikke skjer ulykker som denne? Dessuten vet pilotene hvor mye flyet klarer, og de pusher ikke flyet over disse grensene. Her var det sikkert en motorfeil eller no..
  2. Hey alle sammen. Finnes det et sted der jeg kan finne et program for flyshowet på Kjeller på søndag? Lurer på hvem fly vi får se liksom.. Kommer F-16????
  3. Hey folkens. Vil bare få takke dere en gang til. Veldig koselig av dere å svare på emnet mitt, og jeg er mye klokere når det gjelder dette med å spy i fly (rimte det gitt...) Så tusen takk til alle dere som har svart. Ha en fortreffelig dag! (med eller uten spy)
  4. Hey! Vil bare takke for mange fine svar. Må også si at jeg fløy selv, og at det ikke ble noe bedre da... Men skal prøve å fly så mye som mulig og bli vandt til det. Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi.
  5. Noen av dere som ser på Astronautene på tv2? Det er det sikkert. Forrige gang ble hu eldste dama sendt hjem fordi flylegen mente hun ikke hadde kropp/helse til å fly. Særlig etter noen runder i sentrifugen så legen at det ikke nyttet å forstett med henne, da hun ble kvalm av G-krefter (og av å svinge rundt på en stol). Så til det jeg lurer på. Hvis man blir kvalm av å fly i småfly, er det bortkastet å søke på flyskole da?? Hehe.. Ja, det handler om meg... Var oppe i en Piper Tomahawk for ca en uke siden. Vi fløy over Oslo, og jeg så mye ned da jeg passerte over huset mitt på Manglerud. Da begynte jeg å bli litt svett i panna. Etter det tok vi et par staller og en steep turn (bratt sving). Etter det klarte jeg ikke holde meg mer, og spøy i en medbrakt pose.... Jeg har i flere år tenkt å søke på SAS sin flyskole i Bardufoss, NAC. Jeg har vært oppe i småfly to ganger før (en Cessna 172 og en sånn liten Grob maskin eller no), og da ble jeg ikke syk. Er det lurt å søke på flyskole når jeg kan bli syk???? Har jeg noen sjangs liksom??
  6. Kanskje ATC sendte den ene så lavt for å være sikre på at det skulle være god høyde mellom de to. De fløy jo i motsatt retning....
  7. Hey! Har lastet ned denne AI trafikken det er så mye snakk om. (AI fly som flyr fra og til norske, svenske og danske flyplasser). Så så flott ut med laaange køer ut til rullebanene... Men jeg klarer bare ikke å innstalerer dette! Jeg har innstalert norway airports (den siste) men fikser bare ikke dette. Det er en read me fil, men kommer bare halveis, så stopper det... Noen som gidder å hjelpe meg med en veldig detaljert forklaring på hvordan dette gjøres?
  8. Hey! Vet noen om det finnes et scenery for Kjeller? Hadde vært fint med litt taxe-veier og hangarer og sånn....
  9. Hey Lurer bare på en ting: Hvis jeg feks skal trene landing på en aller annen flyplass, og flyr VFR. Så blir jeg bedt om å entre landingsrunden på en eller annen "legg". Men hvilken høyde skal jeg holde i runden??? ATC sier jo ikke hva traffic altitude er... Det gjør den i Flight Unlimited.... Står det i noe diagram kanskje..??
  10. Hey! Vil bare takke dere alle for svarene. Bra å vite at det ikke bare er jeg som ikke får til spinn. Snakkes!
  11. Må bare få spørre dere: Har noen av dere greid å gjennomføre en ordentlig spinn i FS2002?? Med hvilket som helst fly... Da mener jeg ikke en spiral nedover bare, men ordentlig spinn... Jeg har nemlig ikke klart det... Det blir bare en sakte sving nedover.... Jeg har koblet ut autorudder, og jeg mener at jeg gjør det på den riktige måten.. Hm...
  12. F1, F2, F3 og F4 knappene funker ikke når jeg bruker stikke med throttle. Det er bare throttle spaken som styrer "gassen". Så hvor finner jeg reverse? Og det programmet jeg skulle laste ned Thomas, hva har det med dette å gjøre?
  13. Hey. Tusen takk for svarene! Kjekt med sånne som dere. Igjen, takk
  14. Hey! Jeg har en Phantom logic 3 stikke med throttle spak. Men hvordan får jeg reversert motorene i FS2002??? Drar jeg spaken helt tilbake, er motorene på tomgang bare..... Oxo en ting til. Selv om jeg har satt trafikken på 100 %, altså at det skal være mue fly i lufta og på bakken, synes jeg det heller er lite.. Er det for lite trafikk i FS??? [ 08-04-2002, 18:03: Endret av: Tore Rasch-Olsen ]
  15. Hey alle sammen Jeg lastet ned dette sceneryet (er på forsiden på flightsim.no). Står at jeg skal legge scenery mappa i "Addon Scenery" mappa i FS. Greit nok. Men så står det at jeg også skal oppdatere i scenery library.. Hva menes med dette??? Det står at jeg ikke trenger fikse cfg. fila. Jeg er litt dum når det kommer til disse filene.. Klarer bare å innstalere fly...
×
×
  • Opprett ny...