Gå til innhold

Stig A. Togstad

Members
  • Innholdsteller

    91
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    14

Stig A. Togstad vant sist dagen den 4. september

Stig A. Togstad hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stig A. Togstad's Achievements

203

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da var jeg plutselig i gang med denne.... (Første modell på plass. Ingenting annet...)
  2. Ja, dette kan jo bli kult? https://flightsim-studio.com/727f
  3. Har lurt litt på dette selv. Georeferencing i QGIS er greit, men hvordan kan man lage tiles som kan leses av MSFS? Er det Ortho4XP man bruker da? Eller bruker man Msfs Toolkit fra Nool? Og jeg ser mange snakker om Tiles2Bing for å lage tiles, men det toolet finner jeg ikke lenger....
  4. Jeg kan sikkert hjelpe til med å lage noen 3D bygninger. Det hadde bare vært gøy! Bare du skaffer noen gode referansebilder.
  5. Den ser flott ut den, men jeg kan dessverre ikke kjøpe et produkt som har helt feil rullebanelys. I know, jeg er litt sær på akkurat det der. Men det er viktig for meg at slike ting er riktig. Spesielt når det er payware.
  6. Hei! Hadde tenkt å freshe opp ENAL litt. Det er mye der som jeg har måttet gjettet meg til hvordan ser ut. (Og det er jo ikke så bra?) Er det noen som evt. har noen gode referansebilder av flyplassen? Gjerne bilder fra Apron side og evt. interiør i avgangshall/ankomsthall?
  7. Hamburgere kan man jo legge inn. Bare si hvor og evt. hvor mange....
  8. Da Kan omsider ENGK lastes ned fra Flightsim.to https://flightsim.to/file/73307/engk-arendal-gullknapp-airport
  9. …og hvis det er et rett strekke så skal de blå takselysene på hver side av taksebanen stå vinkelrett på taksebanen og rett overfor hverandre. Men alt dette visste du kanskje allerede?
  10. Er det Gaia sitt ENCN scenery med min «fix»? I såfall kan jeg nok trimme de trærne litt. Kanskje litt for tett skog ved approach-lysene?
  11. Blå takselys skal jo følge en viss standard på avstand mellom lysene. Er det et rett strekke skal det være 60m mellom lysene. Er det et kort rett strekke så går jo ikke det og da er det ofte 30m mellom hvert lys. I svinger kan det være ned mot 15m mellom lysene. Men nå er det jo slik at flyplasser ikke alltid følger denne standarden. Det står mer om dette i ICAO Annex 14. Noen utviklere setter blå lys med 3 meters (overdriver kanskje litt nå) avstand overalt og det blir jo litt feil. AIP viser faktisk veldig ofte riktig avstand mellom lysene. Så se på AIP så blir det ihvertfall ikke helt feil. Eller så du sende meg en PM så kan jeg finne ut hvor hvert lys evt skal stå.
×
×
  • Opprett ny...