Gå til innhold

Vebjørn

Members
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Vebjørn

  1. Pilot records gi deg en viss oversikt, men det samsvarer ikke helt desverre. Det beste er å skrive ned tiden for avgang og tiden for landing. Jeg fører det inn i en bok.
  2. Kveldens siste tur gikk fra Marble Canyon til Page 😊
  3. Ble tid til en liten tur-retur Notodden Hamar i dag. 😃 Været var ikke helt supert på tur Hamar og på returen så hadde været blitt enda dårligere. Ved Lampeland var det åpenbart at det var uforsvarlig å stikke nesen ned i skyene uten å se bakken. Derfor måtte piloten kaste NAFs veibok og grave nederst i sekken etter innflyvningskartet til Notodden. Det samme kartet er gjengitt på Avinor sine sider, rare greier! Omtrent her gikk veiboken i baksetet og NDB og LOC ble tunet inn. Har kommet inn i grøten, er redd for Ising! Har her kommet til punktet, (litt forbi... egentlig altfor langt) hvor jeg svinger tilbake til NDBen og begynner og følge localizeren ned Heddal. Bare for å gjøre ting litt spennende konket GPSen ut Veiboken hadde vært litt for optimistisk. 8nm ute. Loc 12 på Notodden er litt gøy, den er offset for å følge dalen. Fortsatt ikke plassen i syne, godt jeg kan gå ned 600 fot til DH. Egentlig så kunne nok veiboken vært fremme på dette tidspunktet. 🤠 Endelig så ligger plassen der fremme i tåka. Phu! Burger på Oasen kro, mon tro?
  4. Finnes forøverig mye info om plassen i flyplasshåndboken på hjemmesiden til Grenland Luftsportssenter http://www.grenlandluftsportssenter.no/article.php?Id=1361 🙂
  5. Elkjøp har forventet levering i januar... Komplett, aner ikke.
  6. Takk for informasjonen, dette var jeg ikke klar over. 😀 Og med Andrew sitt innspill så heller jeg muligens over mot bruktmarkedet, enn så lenge. 770 er det jeg har nå, nevnte RTX2070 er jo en god oppgradering. 😃
  7. Gleder meg til å komme i gang selv! Ny PC minus skjermkort er på vei. 😁 3080 er utsolgt enn så lenge. 🤪
  8. Herlig maskin A2A har laget der! Hadde en real langtur med den i fjor, (titter i boka) KOPF-FA08-KDAB-KFAY-KPSM-CYRI-CYYY-CYWK-CYVP-CYFB-BGSF-BGKK-BIRK-EKVG-ENBR, ca 36 timer!
  9. De som ikke støver ned hos meg er følgende: Maddog X A2A T-6 Texan A2A C 182 Milviz C-310R Redux. Denne fikk en real opptur med P3DV4. Jeg opplevde noen små bugs i V3, nå virker den veldig bra. Vurderer å utvide med Milviz Kingair, den står øvert på ønskelisten nå 😃
  10. P3DV4 har kommet i hus! Bedre sent enn aldri... Jeg Kjøpte også Maddog X. Har bare testet den 3 turer KROW-KROW, KROW-KBGR og KBGR-CYYR men er veldig imponert! I skrivende stund på vei til Keflavik.
  11. Takk for linken! Den står på kjøpslista, har jo 182 til korte striper!
  12. Kom til slutt frem til Torp, brukte 5:20 fra Graz. Bare 20 min lengre enn fra Khartoum til Luxor, Afrika er digert! Liker A2A sin C-182. Eneste jeg har å utsette, er at den føles litt lett, forventer større gjennomsynk med full-flaps og tomgang. Ellers superdupert! Norge titter frem! Kjekt å kunne fjerne yoken, enklere å følge med på Manifoldtrykket Finale Torp! Parkert, nå er det bare å fly den på verksted for oljeskift!
  13. Herlig! Har veldig lyst til å kjøpe denne! Men vurderer å oppgradere fra P3D 3 først...
  14. Gøyalt Robert! Merker motivasjonen er høy for å komme hjem med maskinen nå, må fly noe annet også! Den DA-62 ser veldig bra ut, er den for P3D v4 ?
  15. Har det siste året kommet litt i gang med flightsim igjen! Nå er prosjektet å ferryfly en C-182 fra Johannesburg i Sør Afrika til Norge. Snart i mål, har så langt tilbakelagt omtrent 5000 Nm. Synes det er gøy å legge ut på litt lengre turer av og til. Forrige gang var det med A2A sin T-6 fra Florida til Norge Final Graz Dagens lille etappe Ruten har gått via Øst Afrika, Alternativet hadde vært å følge vestkysten. men valget falt på øst grunnet noe kortere reisetid.
×
×
  • Opprett ny...