Gå til innhold

Henning Kjensli

Members
  • Innholdsteller

    80
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Henning Kjensli

  • Bursdag 26. feb. 1986

Henning Kjensli's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er en mer utdypende artikkel om hendelsen, om enn på engelsk. "Passasjeren" som landet var faktisk eieren av flyet og hadde hyret inn piloten som døde. http://www.naplesnews.com/news/2009/apr/12/pilot-lands-safely-swfia-after-co-pilot-loses-cons/ Jeg bor 5 min unna Southwest Florida Intl og det har vært stor oppmerksomhet rundt denne hendelsen lokalt. Flyet tok forøvrig av fra Marco Island Executive airport og ikke Naples Municipal slik TV2 skriver. Vil vel tro Mr. White har fått bra inspirasjon til nå å ta en multi engine rating!
  2. Haha der traff du spikern på huet Pål, når det kommer til å skvise kroner ut av menigmann ligger nok Ryanair lysår etter enkelte etater i den norske stat!
  3. hehe det finnes vel nesten ikke grenser hos Ryanair når det kommer til å innføre tiltak/regler de tror de vil tjene en slant på. Sjekk ut denne :grin:: http://www.ryanair.com/site/DE/news.php?yr=09&month=mar&story=pro-en-120309 Gode forslag??
  4. Slik jeg har forstått det kan autopiloten "maskere" symptomer på at man er i ferd med å miste kontroll grunnet oppbyggning av is. Autopiloten vil korrigere helt til den plutslig ikke klarer å håndtere flyet lenger. Når autopiloten så er ute av funksjon kan man få veldig store og brå utslag i pitch og roll som kan være meget vansklige å kontrollere spesiellt i lav høyde. Det er etter alt å dømme meget sannsynlig at det var dette som skjedde med CO3407. Ifølge NTSBs analyse av ferdskriveren oppstod det en rekke voldsomme utslag i roll og pitch umiddelbart etter flaps og gear ble senket. Videoen fra NASA under går i detalj på dette med ising og såkalt tail plane stall som man mistenker var årsaken til CO3407 havariet. http://video.google.com/videoplay?docid=2238323060735779946
  5. Sterling er vel heller ikke veldig aktive for tiden....
  6. De hadde (har?) en 747 som det var bilde av Austin Powers på og. Under stod det "Austin Powered"
  7. Joda har vært der og, grei og oversiktlig som de fleste amerikanske flyplasser.
  8. Det blir vel heller vansklig i og med at IAS hele tiden inkluderer vindmotstand. IAS indikerer vel bare den farten flyet har i forhold til luften rundt seg, slik at man hele tiden kan se hvor stor bæreevne luftmotstanden har for flyet. Correct me if I am wrong guys!!!
  9. hmmm uvant............. Hvor ble det av medlemsnummrene?
  10. Har gledet meg til denne, av en eller annen grunn synes jeg posky sine ikke har hatt ordentelig bakkekontakt med bakhjulene.
  11. Jeg har hvertfall Office XP og på outlook der er det hvertfall slik.
  12. Veldig enkelt, gå på verktøy og så på Epostkontoer. Der kan du opprette en ny konto
×
×
  • Opprett ny...