Gå til innhold

Tord Øvrebotten

Members
  • Innholdsteller

    758
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tord Øvrebotten

  • Bursdag 27. juli 1987

Converted

  • Facebook Profile
    theme87

Tord Øvrebotten's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vel, Airbus har jo testet litt med winglets. Kan bli vanskelig å skille de etter hvert hvis de begynner å bli vanlig. For et utrent øye vel og merke. :grin: http://www.airliners.net/photo/Airbus-Industrie/Airbus-A320-211/1470002/L/
  2. Prøv, som Timmy sa, å kontakte flyselskapet og hør hvordan de opererer med hittegods.
  3. Ikke mer enn en uke siden vi hadde 20 grader klokken halv tolv om kvelden. I'm just sayin. :grin: Men frosten er visst på vei her til Bergen også ganske snart.
  4. Hvis du ikke vil bruke taster for å flytte synsvinkelen hele tiden, skal jeg være rask å anbefale denne: http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?cPath=51&products_id=517 Ta også en søk på YouTube etter "Track IR In fsx" for å se eksempler på den i bruk.
  5. Rolige og presise bevegelser på stikken er et bra stikkord. Det jeg merker nybegynnere gjør er å ha alt for brå bevegelser slik at de mister kontroll over flyet. Tenk på det samme som når man kjører bil i 130 km/t. Man trenger ikke store utslag på rattet før man merker at man svinger ganske bra. Personlig har jeg aldri likt force feedback, og likte det enda mindre når jeg prøvde det i fs. Jeg ble mer fokusert på å krangle med stikken enn det å føre flyet trygt ned.
  6. Hei, og velkommen! Jeg kan også anbefale Aviator 90 videoene til Angle of Attack. De går igjennom alt det grunnleggende del for del og er veldig godt forklart. Episode 1 starter her!
  7. Veldig bra tiltak du setter i gang her! Det er alltid behov for gode instruksjonsvideoer og man klarer som oftest å forklare en del ting bedre på denne måten. Jeg kan gjerne tipse deg om Angle of Attack sin instruksjonsvideo-serie som en veiledning på hvordan de forklarer med figurer og demonstrasjoner. LINK! [size:8pt]([funfact] Forresten, låten på din første film heter ikke Honor. Det er en cover av Now We Are Free. Låten er fremdeles laget av Zimmer men sammen med Lisa Gerhard[/funfact]) [/size]
  8. Raymond: Det hørtes noen lunde fornuftig ut, ja. Nei, man kan sannelig aldri være sikker. Har jo snødd når jeg har vandret i 17. Mai-tog her (Bergen-ish) :crazy:
  9. Hva er det de skal prøve å teste på nå da? Er vel neppe noe snø og is? :whistle: Dagstur hadde vært spennende ja. :blush:
  10. Startet nettop simmen for å vaske cockpit. Noe fornuftig må man gjøre på når man er satt på bakken! :grin:
  11. Hvilke vster og instrumenter bruker du her? Veldig svevende og fint, likte det veldig godt! Hvis du vil ha litt konstruktivt; Den akustiske gitaren i begynnelsen trenger litt mer arbeid, den ble litt "kantete". Og jobb litt med velocity level på skarptrommen når den spiller 16-deler, så den ikke høres så kunstig ut. Var godt å høre noe annet etter timer i studio nå :grin:
  12. Og som han nevnte, så vil grafikken bedre seg litt ved full screen mode. (Trykk Alt+Enter). Opplevde det samme i Vista.
×
×
  • Opprett ny...