Gå til innhold

Jan Hugo Magnussen

Members
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jan Hugo Magnussen

  • Bursdag 09. april 1967

Jan Hugo Magnussen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dysleksi! En av Norges mest berømte rikinger er dyslektisk! Røkke. Det finnes veldig mange andre rikinger som også er dyslektisk som også er veldig rike! At man ikke har skrive eller leseforståelse/problemer, betyr IKKE at man er dum! Søskenbarnet mitt er utdannet glassmester, pluss litt til, noe med elektronikk, og han er dyslektiker. Mentoren min, som er superflink, er dyslektikter, kan absolutt mest av alle i vårt firma! Men han skriver en del feil da, men alle skjønner hva han mener! Og han er som sakt superflink!
  2. Min nerdehistorie: Jeg startet allerede i 6. klasse å interresere meg for elektronikk, tok valgfag i det i ungdomskolen, (som den gang kun var på 9 år), men kunne mere en læreren, så jeg ble "ansatt" som elektronikklærer der. Tok masse utdannelse innen elektronikk, så nu jobber jeg blant annet med det. Jeg interreserte meg også for data, spesielt etter at jeg hadde fått leke litt med ZX81! Men før jeg selv fikk råd til en egen datamaskin, så hadde jo selvfølgelig ZX Spectrum 48K kommet, så den kjøpte jeg. Så nu jobber jeg også mye med data! Så 2 av mine tidligste interreser har nu blitt integret i en jobb! Som jeg stortrives i! Men klart, i gamle dager, får PC-verden slo virkelig an, så lekte vi mye ute! Jeg spilte foppal, liker foppal mye i dag også! Heia RBK! Jeg trente Judo, tok masse gullmedaljer. Og var ellers veldig sosial, akkurat DET er viktig! Så har mange gode kamerater fra nerdetiden min! Men å bli kalt nerd var for meg en hedersbetegnelse, og er det enda i dag! Flere av mine kamerater ble kalt nerder, de har meget gode jobber i dag! En nerd er ofte en dyktig person. Til tider ekstremt dyktig! Og det verdsettes veldig ofte i yrkeslivet! Så bare fortsett å nerde, vær stolt av det!
  3. Jeg har en kollega som er i Kirkenes nu, skulle ha kommet tilbake til Oslo med et fly som skulle gå torsdags formiddag. Men som Finnmarkinger flest, så har han kjente å bo hos der. Vi fleiper med han at han bare kan åpne en avdeling for firmaet i Finnmark, siden han likevel er der! Men han hadde fullpris bilett på returen, så han er en av de heldige som står på venteliste på det flyet som kanskje går i morra. Blir dette langvarig, så blir det raskt mange kilometer ekstra på firmabilen min. Kjører normalt sett bare ca 40 000 km i året, men det kan raskt bli mere nu!
  4. Tor Strengehagen skrev: "Er det, eller kan det være mulig å komme seg ned så prøver SAS. Går det ikke, tja så får man returnere eller diverte". Problemet er vel ikke å komme ned, men å komme trygt ned med fly, mannskap og passasjerer...
  5. Jeg driter egentlig en lang marsj i hva prisen er, bare jeg kommer frem i tide, og med mine ca 100+ flyreiser i år, så kan jeg ikke si at hverken SAS eller Norwegian er best, forskjellen har vært for liten. Har kun "mistet" bagasjen min en gang i år, og det var det SAS som gjorde. Fikk verktøy kofferten min, verdt over 20K kr, tilbake dagen etter på. Klart at en kaffekopp hjelper klokken 0600 om morgenen, men ikke hvis den smaker piss, noe som den ofte gjør hos SAS! Kjennes ut som om de har brukt myrvann i kaffen. Men jeg foretrekker SAS når jeg flyr langt.
  6. Jeg er en storforbruker av flyreiser i jobben, flyr med det selskapet som har den rutetiden som passer best for når jeg skal være fremme, og/eller det selskapet som egentlig flyr dit jeg skal. Jeg tar alltid hensyn til forsinkelser hvor det er mulig, og har svært sjelden ankommet for seint pga flyselskapene, forsovelser derimot... I år har jeg vært innom: Bergen, Stavanger, Ålesund, Kristiansund, Trondhjem, Mo i Rana, Mosjøen, Bodø, Tromsø, Hammerfest og Alta. Har sikkert glemt noen steder, reiser som sagt mye. Men både etter å ha lest denne tråden, og sett prisene de forskjellige flyselskapene tar, så har jeg kommet til en konklusjon: Monopol er aldri bra for billettprisene!
  7. Ser veldig kult ut! Neste gang skal jeg forsøke å ta meg tid til å bli med!
  8. Jeg har en lasermåler, som kan måle opp til 70 meter, og den er ganske skummel! Jeg er var litt uheldig en dag og traff et vindu med laserstrålen og fikk en refleksjon tilbake mot meg, det varte ikke lenge, men det tok ikke lang tid før jeg fikk hodepine. Men egentlig har jeg vært litt skeptisk til at laserstråler skal kunne blende piloter, men etter selv å ha blindet av strølys fra min lille laserstråle, så ble jeg litt skeptisk. Men uansett, det skal utrulig bra treff fra en laserstråle før en eller begge piloter skal kunne bli blendet eventuelt blindet av en laserstråle! Det må nesten være ett direkte treff, eller lignende.
  9. PÅ bildet: Rekjavik etter avgang: Hvem er det "Guds finger" peker på????
  10. Noen har litt mere fritid en andre, kan man kanskje si... Men dette var så utrulig bra laget at det bare må deles med andre: http://fishki.net/comment.php?id=60565 Ok, det er "bare" en som bygger et modelfly da...
  11. Kult! Skal han selge noe? Kun 50 lapper for den? Tja, får vel ta det på neste års feriepenger da...
  12. Jeg har etter mye om og men endelig fått boka, signert! Gulle godt! Grunnen til at det ble så mye om og men er kun min egen feil! Jeg har tydeligvis fått melding i posten for leeenge siden, som ble plukket opp av samboeren, lagt pent på en høytaler, som katta har klart å rive ned bak om den. Og siden jeg reiser en del, så har jeg heller ikke fått vite at boka var kommet. Men plutselig så lå den i postkassa, jubel! Har bare så vidt startet på boka, siklet på bilder og sånt, men siden jeg flyr en del, så vil jeg spare ALL lesning av denne boka til flyturer! Men den kan så absolutt anbefales til alle! Og Tor Idar, jeg la på 50 kr i frivillig "purregebyr" pga for sein betaling, håper det ikke gjør noe?
  13. Jeg har det Norske Larsons Gale Verden der den er trykketi farger. Jeg har dessverre ikke skanner, men kan sikkert ta ett bilde av akkurat den og legge den ut, hvis det er interresant da. Larsons har mange fly relaterte en rutes vitser, kan jo legge dem også ut... Men når man har tusenvis av tegneserier, så kan det jo ta litt tid...
  14. Og så fløy vi litt rundt banen, men siden de andre hadde litt raskere fly, så havnet jeg litt unna dem, så fikk ikke tatt såmange screen shoots, men fikk da dette: Deretter ble det litt fri leking, og disse bildene ble tatt da:
×
×
  • Opprett ny...