Gå til innhold

Per Kåre Myren

Members
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Per Kåre Myren

  • Bursdag 16. des. 1962

Per Kåre Myren's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er en stund siden jeg har vært på dette fora. men, da jeg så disse bildene. Tenkte jeg! Hvor får jeg denne oppgaderingen? Tromsø bruene trengs ja.Den andre og, men jeg flyr visuellt så hva med det nye bru sambandet i Østfold? Vi har nye Svinesund, Sandesund v/Sarpsborg. Ja og den mest kjente Brua i Østfold,, Frdrikstad broen (østsiden + Hvaler sambandet) Er det noen som tar utfordringen??? :cool:
  2. Vel det stevnet er ikke til å unngå. bor sånn at tale off and landins er innen syns hold uten hjelpemidler. "kikkert" Kan og ta meg en tur opp på haugen som er før dp 30. Mye Flyparafin i lufta der. Ca 300m fra sørporten v/Grimstadtoppen i Råde. Kan bli mane lokals der trur jeg.
  3. En ting ER hvis de klarer å holde åpningstidene som er på Rygge! Vel jeg bor sånn til at ..... De som ikke kommeer inn før stenge tid BØR og SKAL av vises FØR finalen. Hvor blir det av avisnings væska de bruker??? Går den i Vansjø? Koker mye god kaffe av det vannet. På Gardemoen sliter de hvist med grunnvannet. Var gøy da det kun var militære fly, Så mye rart på finaleleggen da ja. Div nasjonale merker. Og Fly typer.
  4. Hva, hvorfor feil og mangler på det perfekte. Den, de som mener at de er av det supere slaget har et problem! komunikasjon med vanelige folk. så Forumes fungsjon i dag er etter min menig veldig bra. Feil gjør vi så derfor er det hel ok at det er som det er i dag. Enkelt å finne fran er det og. Hei hei.
  5. Hei. Var en tur runt å syberrummet. Vel så ser at "AvSimm" er oppe å går etter hacingen som la ned siden i vinter. Det er noen god biter og plukke der, for de som innteresert i det. og ikke minst om det kommer noe nytt. Til oss som flyr sim. Fs9 eller FsX-
  6. Fra Fs9. Hvordan var det du portet det fra fs9 til fsx??? Har noen fs9 fly, som jeg kunne tenke meg brukt i fsx. Men jeg vet ikke hvordan det kan gjøres uten at det går i d.....
  7. Upsss! En GLEDE og lese. Den seansen er oppført i timedispenserten. Under viktig gjøremål. Nammenam for store barn
×
×
  • Opprett ny...