Gå til innhold

John Fredrick Abellera

Members
  • Innholdsteller

    105
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av John Fredrick Abellera

  1. Takk for hjelpen Tommy, fulgte nøyaktig din instruksjon og det var helt riktig! Hehe, og ja Ivar.. det er selvølgelig Seattle vettu
  2. Kunne noen fortelle meg hvordan man gjør slik at på top-view så har "pilen" samme retning som flyets retning? Fordi hos meg så peker den mot nord uansett om jeg flyr mot øst eller vest. (Beklager for dårlig forklaring, men håper dere skjønte)
  3. Var skikkelig nice'e bilder. Det at du lagde historie til det gjorde det hele! Tar med et spørsmål med det samme; Når man lander, hvor langt fra flyplassen skal man begynne å ta ned landing gears'ene? Er ennå litt usikker på det..
  4. Utrolig flotte bilder Werner, spesielt cockpit bildene! Blir vel som å fly i virkeligheten når du spiller FS9 tenkter jeg meg, eller hva hehe. Er det forrestn FS9 eller FSX? Og hvor fikk du tak i det realistiske ENGM sceneryet? Var skikkelig nice!
  5. Utrolig nice bilder. Må være litt av en PC du har skaffet deg. Hva slags pc er det? Vurdere å skaffe meg en PC om ikke så lenge, men må først finne meg en bra en som er passende til FS. Merka forresten at du ikke kjørte med så mye trafikk på de bildene hehe (null trafikk på gatene), liker å feire alene huh?
  6. Fikk det til! Problemet var at det er to FS9.cfg filer inne på %appdata%\\Microsoft\\FS9\\, og jeg hadde skrevet på feil cfg fil. Tusen takk for hjelpen Thomas! Nå blir det mye tid bak spakene tidene fremover tenker jeg meg.. Gleder meg, yey!
  7. Takk for at du tar deg tid til det her Men, hmm.. Thomas det funket ikke helt(?) Gjorde nøyaktig som du sa. Gikk til START - RUN - Fylte inn følgende: %appdata%\\Microsoft\\FS9\\ og trykket OK. Endret så på; ShowLabelAirlineAndFlightNumber=1 ShowLabelFlightPlan=1 fra 0 til 1, og trykket lagre. Skulle nå sjekke om det funket, men da jeg gikk inn på FS var ingenting forandret. Så ikke noe (Flightplans) over flyene. Har jeg hoppet over noe tro?
  8. Hei igjen! Det er altså ikke meningen å mase, men hvis du kanskje hadde tid nå om du bare kunne forklare hvordan du fikk det til? ..altså bare hvis du har tid ;] :blush:
  9. Etter take-off, hvilket høyde skal man begynne å ta inn landing gears'ene? Og når man lander, hvor langt fra flyplassen skal du ta de ned igjen? Takk!
  10. Lurte på om dere kunne legge ut bilder fra når dere spiller FS. Vil gjerne se deres side av spillet sammenlignet med min. Er gjerne ute etter hvordan deres grafikk er og hvordan AI-trafikken foregår hos dere. Jeg har selv WOAI og nesten lastet ned alle selskapene som er ute, men likevel pleier det bare å være 3-6 som vises når jeg starter på Gardermoen. :blush:
  11. Om du ikke hadde noe imot det, om du kunne legge ut et par bilder til så vi får sett selve grafikken på spillet (uten å redigere på bildene altså, hehe) ..Altså bare hvis du ikke har noe imot det
  12. Hva slags skjermkort har du fått? Vurderer å kjøpe ny jeg å, grafikken hos meg er irriterende dårlig.
  13. Hvordan legger man ut bilder her på FlightSim egentlig? Skjønner ikke helt hvordan man finner URL til et bildet.
  14. Har akkurat samme problem. Dette kan altså ikke fikses eller..?
  15. Åh herlig! Etter å ha lett etter dette ganske lenge nå, så er 2 uker sikkert ingenting Men inntil da skal jeg prøve å leke meg fram å se om jeg får det til.
  16. Hei! Bare browset meg gjennom her på flightsim da jeg plutselig så bildene dine, utrolig flotte bilder må jeg si. Spesielt det første bildet ble jeg litt opptatt av, lurte på hvor du har fått tak i slik at du kan se destinasjonene til AI-flyene slik man ser du har på det første bildet med de fire flyene som er tett inn på hverandre hehe. Har alltid prøvd å lete etter det..
  17. Flotte bilder Torstein! Lurte på om du kunne gi meg link til siden du skaffet Gardermoen Scenery'en, jeg likte den meget!
  18. Utrolig deilige bilder må jeg si Paulo, alltid misunnet dine skills når det kommer til redigering:) Hvor fikk du forresten tak i flyet? Har alltid prøvd å lete etter en slik view hvor du kan se kabinen.
  19. Hey! Er så å si ganske ny med FS og prøver bare å lære mer og mer for hver dag. Lurte på om det virkelig er så bra grafikk når du spiller spillet?
  20. Hei, utrolige bilder må jeg si! Bra jobbet! Bare lurte på om du har lastet ned noe spesielt for å få så realistiske skyer eller om du bare har redigert bildet?
×
×
  • Opprett ny...