Gå til innhold

Petter Gjesdal

Members
  • Innholdsteller

    47
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Petter Gjesdal

  1. Jeg tar turen sørover ved mindre det blir meldt dårlig vær.
  2. Spennende det der! Kommer nok til å lese det. Tar det opp hele PPL-H pensumet innen helikopterlære (FAA)?
  3. Det høres jammen meg ut som litt av en tur! Ser også sånn ut på bildene. Kommer nok til å følge med på siden og bloggen for dette virket som en utrolig spennende tur!
  4. Selv om det sikkert er en ganske ubehagelig å sitte i et fly som blir truffet av lyn, må jeg ærlig talt si at det ser sykt stilig ut. Måten lynet blir absorbert er gjennom ledere i flyet som sender alt bakerst i flyet og sender det ut eller vekk på en eller måte. Husker jeg så en episode av Air Crash Investigations hvor dette ble forklart godt. Tror det var 3x09 for de som lurte.
  5. Fikk til og med sin egen lille nyhet på bt.no
  6. Finner heller ikke passordet. Vet ikke om noen allerede har linken den ut, men vi har jo også liveatc.net. Er ikke noe bra om man skal høre i Norge, men har de fleste store internasjonale flyplasser.
  7. Uff. Utrolig synd om det er flyet de har funnet rester av. Synes det har vært mange ulykker i Norge for tiden. Er det 3 mikrofly som også har krasjet de siste ukene/måneden?
  8. Ahh.. Takk Kristoffer! Jeg skrev vel inn ruten uten å tenke eller se etter :whistle:
  9. Tenkte på det samme. Fant ut at det ble litt drøyt å gå 8' date='9km (ifølge gulesider) med alt jeg skal ha med meg :grin: Noen som vet hva reglene for sånt er? Kunne jeg f.eks. satt opp et telt her uten å bli kastet vekk?
  10. Fikk vite om en campingplass i nærheten av flyplassen tidligere i tråden. Noen som vet hva det koster for en natt i en av hyttene og evnt. i telt? Hvordan er bussmulighetene til og fra?
  11. Noen som vet om det er muligheter for å sette opp telt i nærheten av flyplassen? Hvor kaldt må jeg regne med det blir om natten? Har sett på langtidsvarselet til yr.no, men det sier jo egentlig lite om hvordan det vil være om natten.
×
×
  • Opprett ny...