Jump to content

Vidar Solheim

Members
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vidar Solheim

 • Birthday 11/30/3
 1. AS.350 SIMULATOR TIL SALGS: Vi i Saudahelisim har kommet til den besluttning at vi ser oss nødt til og selge vårt unike helikopter prosjekt. Dette grunnet mangel av lagringsplass og av familiere årsaker. Kort om prosjektet: Helikopteret er gammle LN-ODU som styrtet ved Lysefjordheiene høsten 2009. Vi har restaurert deler av cockpiten og fikset skader i skråg. Vi har beholdt hele kabinen med seter, og dobbel controller. Vår plan var å bygge denne til en full skala helikopter simulator som var tenkt å knytte opp mot MS flighsimulator. Vi har det meste av software og datamaskiner. Det er ikke innstalert noen form for instrumeneter eller skjermer. Se bilder av simulatoren her. Pris er satt til kr 20.000. Ta kontakt på mail for mer info: solheim.vidar@live.no
 2. På tide med en liten oppdatering: Har vært litt rolig med oppdateringer i det siste grunnet reising! Men nå begynner ting å falle mer på plass for simmen! Vi har endelig fått på plass nye støtter til simulatoren! Har også gått til innkjøp av "modellen" vi skal bruke. Dette ble HD: AS.350 B3 fra heli development. Modellen har vel det meste av de funksjoner vi trenger med tanke på knappe panel. Den har også fullt brukbar VEMD monitor. Denne måtte vi lage eget pop up vindu til, da den kun var i VC modus. Tanken er å dra denne over på en 10" skjerm som vi skal montere midt i cockpit panelet. Dette blir en touch screen skjerm. Utfordringene som gjenstår er blant annet å koble opp controllerene mot potensiometer! Legger ved noen bilder: Nye støtter Pushbutton panel og interface kort Vi oppdaterer også websidene kontinuerlig.
 3. For dem som har annledning skal det komme en S-64F aircrane til Suldal å gjøre noen tungløft i forbindelse med ny linje. For dem som er lokalt kjent skal de flys i fra Djupevik tunnelen nær inntaket til Hylen Kraftstasjon. Har ikke fått noen eksakt tidspunkt, men det skal skje i løpet av tirsdag 15 juni. Jeg håper jeg får til en tur med kameraet denne dagen.
 4. takk takk! jeg får se litt på sidene som er nevnt her.
 5. Er det noen kloke hoder her som har noen linker eller enkel oppskrift til hvordan man kan lage en webside hvor man kan laste opp bilder til. Bør jo være med passord også da. Håper det finnest noen gode guider på nett.
 6. Vil Helikopter traffikken fra Flesand - Nordsjøen også rammes?
 7. Har laget ny logo på sidene i dag. Kom gjerne med tilbakemeldinger om den er helt forferdelig!
 8. Legger inn siste bilde av simulatoren. Vi begynner å nærme oss instalering av utstyr! Men det er forsatt en del småting på skråget som gjenstår før vi begynne med det. Her med ny lakerte striper og helt nye vinduer!
 9. B737 turbinene bråker bra om man sitter foran motoren har jeg inntrykk av. Sitter man bak vingene synest jeg det er mindre lyd.
 10. Simulatoren har fått nye farge. Flere bilder ligger på internettsidene.
 11. Geir: Ja men da må du jo få komme å prøve å fly den igjenn når den er ferdig! Har du fløyet for scan kanskje?
 12. Oppdatering av prosjektet: Vi har nå fått laget nye dual controllere og montert disse. Nye bilder er lagt ut i albumet på våres hjemmesider! www.saudahelisim.com
 13. Hyggelig om dere har noen kommentarer til websidene. Kom gjerne med tips til hva vi kan ha med.
 14. Dodosim 206 er den mest realistiske modellen jeg har prøvt! Den er virkelig bra. Tror ikke det finnest like bra 350. Men det går vist an å redigere i cfg fila for å få den mer realistisk. Men så langt har vi ikke kommet enda! Det finnest en AS.350 B3 payware modell. Den ser bra ut, men vett ikke hvordan den er å fly.
×
×
 • Create New...