Gå til innhold

Tomas Bakke

Members
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tomas Bakke

  • Bursdag 13. mai 1980

Tomas Bakke's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, nå blir de snart å se i denne livery : http://www.airliners.net/photo/Allegiant-Air/McDonnell-Douglas-MD-83/1628932/L/
  2. Utrolig stilig, men spørs om han får tillatelsene i orden da. Hehe, bilde av cockpit på FVN ser ut til å være et screenshot fra flightsimulator :grin:
  3. Noen som vet hva som foregår på Sola for øyeblikket? Såg nettopp det jeg mener var 3 chinook helikoptere med retning mot ENZV. http://www.enemyforces.net/helicopters/ch47_chinook.jpg
  4. Hadde det hjulpet dersom han hadde dratt inn flaps slik at han fikk mindre løft og mer vekt på hjulene, eller ville resultatet blitt det samme ?
  5. Vel. . "Any landing you can walk away from is a good landing" ettersom det blir vanskelig å "walk away" etter en landing på vann, så blir det vel regnet som styrt
  6. Ja, det blir nok Boeing. Kan ikke tenke meg at presidenten i USA går for europeisk fly når han har snakket så gjevt om å bygge opp økonomien i USA. Hvor lenge er det til Stoltenberg kjøper A380 mon tro ? :grin:
  7. Kan anbefale deltava.org Strider mot det som ble sagt vedrørende webdesign. Det er utrolig kjedelig design på sidene, men struktur og innhold er utrolig bra. DVA er et VA hvor du lærer utrolig mye og hvor man stiger i gradene basert på kunnskap og antall flights i stedet for antall timer i lufta.
  8. Da er Airbus A380 omsider godkjent for kommersiell flyvning både av Amerikanske og Europeiske myndigheter. Mer her : http://vg.no/pub/vgart.hbs?artid=199820
  9. "Synd at den ikke er gratis sånn at "mindre seriøse" siter på nettet kunne hatt like bra software." Vel, det finnes tilsvarende software som er vel så bra (hvis ikke bedre). Jeg bruker det selv på flere websider og begge er gratis : Forum: phpBB http://www.phpbb.com/ Galleri: Gallery http://gallery.menalto.com/ Begge er jeg kjempefornøyd med. phpBB kan man bygge på med moduler etter behov slik at man oppnår den funksjonaliteten man trenger som f.eks. integrert video, bilder, skjult tekst m.m. Dette er ikke på noen måte ment som reklame!! Bare et tips til de "mindre seriøse" her inne som gjerne har egne sider.
  10. Jeg kunne tenkt meg å sitte på om jeg drar. Har ikke bestemt meg for om jeg skal/kan/bør dra enda. Det er ikke lysten det står på, men har diverse vaktordninger på jobb og gravid frue. Hva blir evt. pris på bussbillett ?
  11. Har man forsikring på slike byggesett-fly eller får stakkaren ingenting igjen ?
  12. Den var nydelig !! Når kommer Braathens S*A*F*E paint'en :-)
  13. Ren spekulasjon: Kan tenkes at hendelsesforløpet var som følger: 1. Pilot innser tidlig at han ikke vil være i stand til å stoppe og bestemmer seg derfor for å ta av igjen. 2. Flyet tar av igjen (gikk jo klar motorvei på enden av rullebane) 3. På grunn av helling nedover etter rullebane mister ground effect og staller Går alikevel klar motorvei grunnet høyden den allerede hadde. Ren spekulasjon som sagt. Tror ikke det er bra å spekulere for mye før ferdskriver og taleregistrator er analysert, men hvor stor innvirkning kan groundeffect ha hatt i dette tilfelle ?
×
×
  • Opprett ny...