Gå til innhold

Morten Straus

Members
  • Innholdsteller

    216
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Morten Straus

  • Bursdag 30. nov. 3

Morten Straus's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er sant! Jeg tror også at Microsoft fortsatt ser "butikken" i MSFS, en midlertidig permitering er vel isåfall den beste løsningen. Er dere sikker på dette? Codemasters lanserte jo Operation Flashpoint. Operation Flashpoint 2 var under utvikling da Codemasters avsluttet kontrakten med produsenten. Produktet ble likevel lansert av produsenten selv, under navnet Arma. Arma II er også like rundt hjørnet. Operation Flashpoint 2 er like om hjørnet også, men er tydeligvis laget med helt ny kode. Dette blir lansert av Codemasters. Så ikke vet jeg om Microsoft eier koden, eller om de bare eier de ferdige produktene.
  2. Selvfølgelig, det er jo ikke for å sjekke trafikken jeg nevner dette programmet. Men som jeg forstår er det flere programmer som kan hjelpe med flight planning. Derfor vil jeg vite hva som finnes av ekstrafunksjoner, før jeg velger det som passer best til mitt bruk. Derfor bryr ikke jeg meg om programmer som gjør det samme som andre programmer, hvis de eneste ekstra funksjonene har med VATSIM å gjøre. Da finner jeg heller et som har funksjoner jeg kan benytte meg av
  3. Hva mener du med det? Hva skal jeg se etter? Ivao er ikke det samme som IvAe.
  4. Leste nettopp om vroute, og lurer da på om denne bare er VATSIM kompatibel. Fly mest/bare på IVAO så det har ingen hensikt for meg med VATSIM booking, eller VATSIM ATC dekning.
  5. Fornøyd med å høre at disse flyene skal ut. Det var jammen på tide. Kan være de er kjekk/god å fly, men de er ganske ubehagelig å sitte på med.
  6. Nytt ord?Dette er altså SN Brussels Airlines? Skal sjekke det ut! Ja, skriver endel på engelske forum, så det er ofte litt vanskelig å omstille seg.
  7. Jeg er vældig fornøyd med mitt VA. The fine er at de bruker et eget program for å logge flightene, så man slipper å skrive noen logg selv. Man kan velge selv hva man fortrekker, så får man tildelt flights utifra disse kriteriene. Så snart man har fullført en flight, får man en ny flight tildelt.
  8. Jeg flyr kun på IVAO. Fløy på VATSIM før, men der er det alt for lite kontrollere i Europa. ENeste ganger jeg kunne tenke meg å fly på VATSIM igjen, er når jeg skal fly i USA. IVAO er dårlig i USA. IVAO har ikke dårligere kontrollere enn VATSIM, men i Norge vil det være lavere kompetanse på ATC siden det er færre nordmenn med her. Færre med betyr færre eller dårligere kontrollere. Men nå som IVAO har fått egen norsk divisjon vil nok dette gradvis bli bedre. Vil også mene at IVAO er bedre dekket med ATC i Europa, det er vel hovedgrunnen til at jeg bruker IVAO. Jeg flyr jo helst over Europa.
  9. Når jeg sendte bug listen min til Microsoft sa de at dette ikke kom til å bli fikset for FS11, så tror nok at de har den i tankene.
  10. Man ser jo at dysene bak på flyet har forskjellig åpning etter landing/stopp. Piloten sier også selv at han rettet opp spinningen ved å starte etterbrennere, kanskje bare på den ene motoren. Det har jo mye å si at han har 2 motorer. En 737 som mister hele vingen vil jo også miste ene motoren, eller kun halve vingen.
  11. Er ingen flyger selv, men syns den approachen virket litt risky. Går vel stort sett bra, men med noen hundre landinger der.... Hva med vindkast o.l. Får jo ikke tid til å føle de engang før det er for seint å korrigere.
  12. FF er ikke nødvendigvis et must, Tor. Men har du prøvd Microsoft Sidewinder Force Feedback 2, el.l? Det har nemlig vist seg gang på gang at de som anbefaler noe annet, ikke har prøvd denne. Bare lurer.
  13. Ja, virker som det beste alternativet, men den har vel ikke force feedback.
  14. Har en MSFF2 nå, men den er nok klar for utskifting; hovedsaklig holdt sammen av superlim. Har prøvd en Logitech med FF, men den har jo ingen bevegelsesområde. Er det noen som kjenner til en god FF youstick med like stort bevegelsesområde som MS, og som ikke har FF aktiv før du holder i joysticken? Blir ganske dumt med min Logitech som står og hopper på bordet hvis jeg ikke bruker den.
×
×
  • Opprett ny...