Jump to content

Richard Schumann

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Richard Schumann last won the day on June 4

Richard Schumann had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Richard Schumann

 • Birthday 05/10/1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lee og skriverettigheter går greit, det er bare å definere. Det som plutselig ble en utfordring (Snev av gammel tid) var at fjorden plutselig ble trær og land. Bruker Orbix, FTX sitt EU Norway, pluss et par norske flyplasser. Alt dette ligger øverst i scenery prioritetslisten. Mulig at Global Base Pack som ble installert etter EU Norway lager tull, eller Global Trees HD.. Har du vært bort i utfordringen før Stein?
 2. Takk for info Stein. Har noen flere spørsmål senre, men først får vi gjøre unna litt 17. mai feiring.
 3. Er et noen grunn for at man ikke skal velge "default" lokasjon for filene?
 4. Hei alle sammen. Etter å ha brukt Microsoft sin flightsimulator siden den første versjonen kom ut, så har jeg nå kjøpt meg P3D versjon 4. Spørsmål til dere som bruker P3D, er det mulig å ha både FSX og P3D på samme pc, slik at jeg slipper å slette den gjeldende installasjonen av FSX som er velfungerende? Mvh Richard
 5. Heisan. Takk for sist til alle som var nedover. Kjempetrivelig å bli kjent med nye folk. Det var absolutt en inspirerende weekend, med mye god mat, drikke, simprat og messe. Håper vi treffes igjen ved en passende anledning.
 6. Hei Har avtalt med Thor pr. telefon at jeg kommer meg fra AMS til hotellet på egenhånd, all den tid jeg ankommer såpass sent.
 7. 21 mann er jo en bra delegasjon fra Norge da... Tror nok dette museet bare har åpent på lørdag, og som eventuelt er mest aktuelt, men vi får jo se an hvor mye tid som man har til rådighet..
 8. Det er mulig vi kan få til en guided tur hos museumet Early Birds i Lelystad. Har en tidligere kollega, hvis far driver med restaurering av disse gamle fuglene. Ta en titt her, og se om det kan være av interesse: Early Birds Foundation
 9. Da var vi mange nok til å få grupperabatt Group prices * Adult Group € 13,75 65+ group € 12,75 Group Children (age, 4 – 11) € 11,25 Group disabled € 11,25 * Groups has to contain over 20 persons
 10. Pleier de å ha noen gode tilbud kanskje? slik at det faktisk lønner seg å bestille direkte når man er der?
 11. Det er vel muligens rom for å bli kvitt noen euro i "godtebutikken"? Har en følelse av at man kan bli påvirket av alt som vises frem denne helga...
 12. Dette var mye bra info. Vi snakkes nok litt mere når tiden nærmer seg. Dette skal bli skikkelig bra
 13. Stein: Jeg ser du ankommer noen timer før meg. Får prøve å se om det går noe tog eller buss. Kanskje de som har vært her før vet noe om transport til hotellet fra Schipool.... Det går jo selvfølgelig taxi.... Vet noen hva en taxitur koster fra flyplassen til hotellet?
 14. Dette er min første tur ned til FSWeekend, og har nok litt bruk for litt "guiding" i forbindelse med denne helga... Jeg får ta kontakt med en av dere som har vært der før.. :grin:
 15. Da har jeg også fått booket Reiser ned 2. nov med: Widerøe, SDN-BGO WF144/WF162 06:45 fra SDN KLM, BGO-AMS KL1188 Avg. kl. 13:05 og ankomst AMS kl. 14:50 Retur Søndag 4. nov. KLM, AMS-BGO KL1189 Avg. kl. 14:40 og ankomst BGO 16:25 Widerøe, BGO-SDN WF163/155 kl. 20:05 og ankomst SDN 21:17 Overnatting på Hotel Marktzicht, Harderwijk.
×
×
 • Create New...