Gå til innhold

Kjell Arne Randa

Members
  • Innholdsteller

    82
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kjell Arne Randa

  1. Ja her går det fortsatt i FSX og det er riktig som Andrew skriver 757. P3D hva er det... : :-[ Må ha ny pc før jeg tenker på P3D.
  2. Andreas, det medfører ikke riktighet. Jeg har ett lydkort og atc på headset med resten av lyden på anlegget. Innstillingen for dette er gjort i FSX. Det skal dog sies at headset er via USB. Samme innstilling når vi bruker teamspeek.
  3. Finale Båtsfjord. Neste blir Mehamn der varm kaffe venter. Fotballbane både på flyplassen og .... .. ved idrettshallen. Kort finale. Da ble det kaffe. Pasi, det her e helt makalaust. :cool: Æ fløtte f.. ikke søråver me de føsjte.
  4. På tur mot Vardø. Vardø kryper fram. Vardø våkner til liv. Vi forlater Vardø med kurs for Båtsfjord. Forts... :cool:
  5. :sick: Det er bare ett glass rødvin som hjelper mot den kvalmen du serverer. :cry: Knakende god billedserie.
  6. Etter at han Pasi fant frem snekkerutstyret og malingsbøtta ble det meldt flytting. :cry: Første stopp ble Vadsø. En tidlig vintermorgen. Klar for Teikåff. :crazy: Roteit. Vi forlater Vadsø med kurs for Vardø. :cool: Fortsettelse følger.
  7. Start på Hamar med fruen ombord. Nede på Elverum Tilbake til Hamar Nydelig dame... :cry:
  8. Kjærlighet ved første blikk. Pent. Nu må du snart lægg hauet på huggstabben Ernst, link til nedlasting savnes.(sier Paul-A.)
  9. Du han steike ta dæ P.A. Æ har dæ mistænkt for å vær ansvarlig for det elendige været vi har. Utifra bildan du presanterer :cool: , så blir det vel bare drittvær hær i trøndelag i mange daga fræmover. :mad: :cry:
  10. For en kombinasjon. Cubaner med italiensk temperament. :mad: Bildene får fram det nervøse i sigaren (eller i piloten ).
  11. Sivert. Æ synes ikke den er vanskelig. Har brukt den i vel ett års tid og liker den godt. Man er ikke systemoperatør på heltid, noe foregår også manuellt.
  12. Helt enig Paulo, det blir litt kjedelig med bare buss og 737. :tired:
  13. Ja, her tar man sjanser. Rusten i fingran, sløv i hodet. :blush: Det eneste som var sikkert, nordover er hjemover. :cry:
  14. For og ikke glemme dette helt så måtte jeg bare... Starter i Nice og flyr til Insbruck. Alle er ombord og vi er klare. 04L, Vind 100/13, Trykk 1010 Rul(l)er. Tar farvel med Nice. Litt av ruta vi skal følge. Føler meg som en systemoperatør. :cool: Dreier nordover. Litt lys får vi på turen. Kontrast. Utsikt fra kontoret. Insbruck. Maskinen er tømmt og vi tar kveld.
  15. :cool: No livnar det i ..... Halsbrekkend øvelser. Hvor kommer han fra og hvor skal han? Pasi og Andreas på tur inn. Hmmm! Øyvind med ferskt kjøtt til middag. Ikke alle er like begeistret for propellfly. Øyvind kunne byttet tundrajulene med egg. 20 fot over bakken. :cool: Jeg fikk ikke fullført turen pga fuelmangel. Takker alle som var med.
  16. :sick: Ja nu blei æ sjuk før æ tok mæ en tynn en. :sick: Forøvrig så ligger femtemann til høyre for dæ i siluett. Kjempe bilder. :cool:
  17. Bærre lækkert... :cool: Bildene er av ypperste klasse. Reiv kort i går kveld, men har ikke rukket å få full utsjekk på maskina. Denne må stå i søndagshangaren.
  18. Da var det tid for "Check out" på Spit´n før kveldens oppdrag. Før start, nervøs og skulle hels vært på dass først. Okei da, vi tar sjansen. :sick: På tur opp til de store gutta. :cool: Tar på oksygemasken før de store høyder. Sånn kan det gå når en IKKE husker å åpne for oksygentilførsel. Heldigvis fikk jeg gjort det før øynene gikk i svart. Kom til bevisshet etter kort tid og fikk herredømme over udyret. :mad: Tryggt nede og ingen fikk vite om uhellet jeg hadde. Papirene ble underskrevet og jeg er klar kamp i kveld. :cool:
  19. Konge tur det der. Ikke rart du er forkjøla, kan ikke vær mye varme bak den lærretsduken der.
  20. Du verden for en start på det nye året... Samling ved 27W Noen av sjokoladegutta og den s..... andungen. :blush: Ei god mølja e ikke å forakte. Øyvind gjør ting han ikke kan... Litt formasjons ble det også tid til. Bjørn, Øyvind, Andungen og mæ. Her kommet Bjørn og Ernst som om de var limt sammen. Noen som ser begge to?? Fra full vinter til... ...mere vårlige omgivelser. Endestasjon, Stark`s Twin Oaks. Takker alle for en kjempe tur. :cool:
  21. Æ må sei som ho bestemor, du han steike ta de va NYDELIG. :cool:
  22. Dette ble en fin og spennende tur spesiellt pga været. Klare til start på KEPH. Øyvind ligger tett på. Venter på etternølerne. Været ga oss en unskyldning til lavtflyging. :cool: Tett samling Skal, skal ikke. :blush: Joda det går. Enkelte måtte fylle suppe underveis. Så kom finværet. Noen av den "harde kjærne" samlet ved endestasjon, KSZT. Ha en fortreffelig JUL.
×
×
  • Opprett ny...