Gå til innhold

Kjell Arne Randa

Members
  • Innholdsteller

    82
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjell Arne Randa

  • Bursdag 09. juli 1957

Kjell Arne Randa's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja her går det fortsatt i FSX og det er riktig som Andrew skriver 757. P3D hva er det... : :-[ Må ha ny pc før jeg tenker på P3D.
  2. Andreas, det medfører ikke riktighet. Jeg har ett lydkort og atc på headset med resten av lyden på anlegget. Innstillingen for dette er gjort i FSX. Det skal dog sies at headset er via USB. Samme innstilling når vi bruker teamspeek.
  3. Finale Båtsfjord. Neste blir Mehamn der varm kaffe venter. Fotballbane både på flyplassen og .... .. ved idrettshallen. Kort finale. Da ble det kaffe. Pasi, det her e helt makalaust. :cool: Æ fløtte f.. ikke søråver me de føsjte.
  4. På tur mot Vardø. Vardø kryper fram. Vardø våkner til liv. Vi forlater Vardø med kurs for Båtsfjord. Forts... :cool:
  5. :sick: Det er bare ett glass rødvin som hjelper mot den kvalmen du serverer. :cry: Knakende god billedserie.
  6. Etter at han Pasi fant frem snekkerutstyret og malingsbøtta ble det meldt flytting. :cry: Første stopp ble Vadsø. En tidlig vintermorgen. Klar for Teikåff. :crazy: Roteit. Vi forlater Vadsø med kurs for Vardø. :cool: Fortsettelse følger.
  7. Start på Hamar med fruen ombord. Nede på Elverum Tilbake til Hamar Nydelig dame... :cry:
  8. Kjærlighet ved første blikk. Pent. Nu må du snart lægg hauet på huggstabben Ernst, link til nedlasting savnes.(sier Paul-A.)
  9. Du han steike ta dæ P.A. Æ har dæ mistænkt for å vær ansvarlig for det elendige været vi har. Utifra bildan du presanterer :cool: , så blir det vel bare drittvær hær i trøndelag i mange daga fræmover. :mad: :cry:
  10. For en kombinasjon. Cubaner med italiensk temperament. :mad: Bildene får fram det nervøse i sigaren (eller i piloten ).
  11. Sivert. Æ synes ikke den er vanskelig. Har brukt den i vel ett års tid og liker den godt. Man er ikke systemoperatør på heltid, noe foregår også manuellt.
  12. Helt enig Paulo, det blir litt kjedelig med bare buss og 737. :tired:
×
×
  • Opprett ny...