Gå til innhold

S H

Members
  • Innholdsteller

    100
  • Ble med

  • Siste besøk

Om S H

  • Bursdag 28. mai 1988

S H's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stemmer at de bruker a320. Jeg er 180 og satt egentlig ganske behagelig da jeg reiste sist.
  2. Skulle det bli problemer etter launch, kan de avbryte for å nødlande i Zaragoza.
  3. Tror de flyr a320 fra Gardermoen. Gjorde det i allefall sist jeg var nedover. Servicen er helt grei på flyet. Man får ikke servert alkohol under turen og drikken blir servert i plastbeger, og ok mat! Blir sikkert en fin tur. Kjempefint i Sharm El...
  4. Prøv Videolan-spilleren (VLC media player) http://www.videolan.org
  5. Ctrl + u, så kopier og lim inn adresen: http://SBS-OSL.no-ip.info:2434
  6. ja, hørte det samme, hehe! Men oppskytningen kan bli avbrutt så sent som 6 sekunder før den tar av, men da er det vel andre grunner som spiller inn om den skulle ha blitt det!
  7. STS-117 skal sette på et nytt solpanel på ISS. De skal også ta med seg hjem Sunita Williams som har vært på ISS siden sts-116. Tror det varierer veldig med de oppskytningene, men neste er 9.August 2007. De skal da fortsette å bygge på ISS. (?) Siste ble skutt opp 9.desember i fjor. Da ble skandinavias første astronaut skutt opp. Christer Fuglesang. Nå er det ikke lenge igjen for STS-117!
  8. Muligens det er fordi Sas braathens blir til Sas Norge fra 1.juni og at de da skal male om noen av flyene?
  9. Snakk om å overdramatisere fra vg sin side. Trodde noe virkelig galt hadde skjedd da jeg leste overskrften. Typisk...
  10. Finnes det noe slags måte å få disse på W850i ?
  11. yes! da er Fuglesang og gjengen på vei til ISS!
  12. Ja.Har sittet å sett i noen timer nå, både på Nasa-tv og den svenske sendingen som går nå. Lite spørsmål ? Blir tiden for launch fremskyvet da pga ISS banehastighet og plassering ? Kan det stemme ?
×
×
  • Opprett ny...