Gå til innhold

Eirik C Varvik

Members
  • Innholdsteller

    236
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Eirik C Varvik

  1. 100% enig her. Veldig bra at noen tok intiativ til et slikt innlegg Aleksander
  2. Ja, jeg kjenner deg og vet veldig godt hvordan du er! Men skjønne ikke hvorfor du da sier at F-L Syter så veldig? Prøv og sett deg inni dere situasjon, registrer deg på VATSIM som ATC og sitt ned foran skjermen i 8 - 14 timer i døgne med en termos kaffe og noen brødskiver. Gjør dette i en uke, og se om du får sove like godt som før. Og for all del, sammenligner ikke "lek" på VATSIM med det virkelig liv, men bare ett eksempel!
  3. Vel, Aleksander.. Sett deg litt inn i flyvelederens situasjon her da! Man sitter med en radar skjerm i 8 timer daglig, + at man da må ta ekstra vakter. Ville ikke du blitt sliten, lei, og direkte forbannet? Det er ett stressende yrke og ja, de lærer og takle stress osv. Men til en viss grad. Tviler på at du hadde sagt det samme som du sier nå om du tok utdanninge og ble flyveleder på Røyken!
  4. Jeg skal ikke protestere, for jeg aner ikke noe særlig om disse streikene! Men uansett, jeg synes det blir feil å streike og å la det gå ut over passasjerene istedenfor å heller gå til ledelsen som en samlet gruppe, f.eks. en fagforening, uten å måtte streike, men det var kanskje det eneste som nyttet... Og ja, du melder deg syk hvis du ikke er 100% frisk, sånn er det i luftfarten, og da er det greit at de melder seg syk, men det må da være flere flygeledere i Norge enn disse få? Egentlig har vel Avinor skylden for å ha ansatt for få flygeledere pga nedskjæringer, de kunne jo kutta ned på noe annet...men nå kom jeg litt bort fra fokus. Om de nå går til ledelsen med en fagforening (Vet ikke om de har en?) Så vil vel ff ta de ut i streik uansett Aleksander.
  5. Beklager, men ingen gidder å reagere når en fs.no-fjortis kommer med slike ytringer. Vel, du reagerte jo da
  6. Noen fler: Nr.1 Nr.2 Nr.3 Og sist men ikke minst denne som jeg liker ekstra godt!
  7. Oh, bare og hacke litt her så kan man jo sitte ATC på ordentlig! Og ja, til forum politiet; Dette var en kødd!
  8. Dette var vel Airforce one? Ett KC ble sendt opp for å redde Presidentens datter som var overlevende!
  9. Dette er nok min favoritt Trykk her, her og her
  10. Noe så fælt Noen som vet hva slags fly dette er Ligner på en oppgradert og større model av Eurofighteren jo!
  11. Vel, de sa nå nettopp på nyheten at piloten hadde varslet om motortrøbbel før de miste kontakten med MD'en
  12. Vel, kondolerer til alle pårørende. Kom til å tenke på, en ny fly styrt idag, og ett helikopter styrt som var i Afganisthan. Det kan jo være skutt ned! Men hva er det som skjer med flyene nå til dags?
  13. Vil nok tro du får en del trafikk på ENBO ja
  14. Å streame AMK eg totalt unødvendig, både for pasientene og din egen skyld! Er mye rart som sies på AMK som du ikke trenger og bry deg med. Ja, jeg sier du. Men mener alle Brann er vel mer ok da dette ikke går på personvern, mens politi og Ambulanse burde spares for streaming!
  15. Enig her Lars! Men det kan jo også dreie seg om terrorister, det to som var i cockpiten da. Men, jeg skal ivertfall følge med i etterforskningen! Kondolere til alle som hadde noen kjære og kjente ombord!
  16. Alle som skal ta utdanning som pilot og navigatør i forsvaret må til USA. Så det er iallefall en del fly elever der!
  17. Dette er fra www.mil.no http://www.mil.no/luft/start/Karriere/utdanning/article.jhtml?articleID=87269
  18. Vil ikke tro at det har noe å si. Om du ikke har astma nå lenger! De fysiske kravene er vel til befalskolen? Correct me if I'm wrong! gå på www.mil.no som er nevnt tidligere her oppe. Der vil du nok finne det meste av det du lurer på! OG du kan poste en post i "pilotene svarer" Siden der er piloter som svarer deg der
  19. Når jeg har fått min rating kommer jeg nok på som ENDU_TWR eller ENTC_TWR vil jeg tro!
  20. Flotte greier dette Børge Ikke lenge til jeg har min første solo jeg også
×
×
  • Opprett ny...