Jump to content

Olve Askim

Members
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Olve Askim

 • Birthday 11/02/1973
 1. Spurte om det samme for litt siden uten altfor mye hell. Er uansett en del på airliners.net og airpics.com.
 2. Noen bilder beveger seg på grensen av surrealisme . Link. (Finnes det et brukbart scenery herfra forresten? Hadde vært moro.)
 3. FS med keyboard er så å si umulig (jeg var uten joystick den første uka). FS funker nok på PCen din, men det kommer nok til å bli triste saker - og bidrar nok til å gjøre keyboard-flygning totalt håpløst mtp fps.
 4. Takk så langt. Alle monner drar. Bare et spørsmål til NA-gutta; hvor fikk dere tak i tilstrekkelig materiale?
 5. Leter etter en del referansemateriell fra Fornebu; gjerne fra 70-tallet +-. Har søkt i de fleste flybildedatabasene på nettet, men det er ikke akkurat nok. Noen her som kunne komme på noen andre ting jeg burde sjekke ut; bøker, filmer (vet at ihvertfall en av Olsenbandenfilmene foregikk på Fornebu, men hvilken?) osv. Alle tips mottas med stor takk!
 6. http://www.flightsim.no/forum/postlist.php?Cat=0&Board=FSX
 7. Ooooo. Glad jeg dro i går morges (eller at det ikke kom da).
 8. De går heldigvis om kvelden også. En veldig bra serie. Er fremdeles et par episoder jeg ikke har fått med meg.
 9. Føler det er mer repriser på Discovery. Antageligvis er det likt. Så episoden for første gang igår. Sett annonseringa i noen uker nå og gledet meg til denne. Sprø historie. Utolig at han overlevde. Liker igrunnen NGC best. Mange interessante programmer. Dette programmet er et av mine favoritter. Utrolig bra rekonstruert også.
 10. Ruslet meg en tur i ettermiddag litt på fem. Plutselig hørte jeg lav brumming og rett foran meg krysset det en Dakota Norway DC-3 med et annet mindre fly på slep (som jeg ikke kunne identifisere) i vanvittig lav høyde. Flott syn. Noen andre som så dem? Regner med at det var LN-WND på vei hjem til Torp. (Det at jeg hadde kamera på mobilen glemte jeg selvsagt i farta.... )
 11. Noen som så dette igår; om N256AS fra Atlantic Southeast Airlines? Dette programmet imponerer meg skikkelig. Rekonstruksjonen av krasjet igår var sprøtt realistisk og slo alt jeg har sett fra Hollywood. Mista nesten pusten da det smalt i bakken og ble kasta bortover jordet. Lurer på hvem som står bak effektene. Finnes denne serien på DVD?
 12. Bilder finnes på aftenposten.no Ser dramatisk ut ja. Bra det gikk bra.
 13. Ikke mye Heathrow, men et interessant program lell. Nå begynner Kansai-programmet. Gleder meg mer til det. Også er det Havarikommisjonen klokka 1.
 14. Forøvrig en dokumentar om Kansai Airport klokka 22. Samme kanal. Morokveld foran boksen.
×
×
 • Create New...