Gå til innhold

Anders Wahl

Members
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Siste besøk

Anders Wahl's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som aner om det var F16A/MLU fra 338?
  2. Jeg så de samme to idet de passerte over trondheim og svingte forholdsvis hardt nordøstover mot Stjørdal. Farten var høy og de laget sannsynligvis mere støy enn hva retningslinjene tilsier, da de fløy forholdsvis lavt. En annen F16-historie: Vi lå i telt i Trollheimen i en dal; hadde ligget der et par dager. Et andepar hadde gang på gang kommet flyvende nedetter dalen i lav høyde og jeg hadde flere ganger observert disse. Ca. i 16 tiden står jeg ved bekken og snur med deretter rundt. Jeg blir da var en skygge mot himmelen - lavt og på størrelse med en av fuglene dersom de hadde vært ca. 10 meter unna meg. Det tar et brøkdels sekund før jeg fatter at det er et F16 som (for meg) lydløst kommer nedetter dalen i MEGET høy hastighet (det var grunnen til at jeg ennå ikke hadde hørt annen lyd en bekken som bruste. Noen sekunder senere farer det forbi like over teltplassen vår. Aner ikke hva hastigheten kunne ha vært, men lyden var larmende, mildt sagt. Neppe noe særlig lovlig flygning dette heller. Det var ved Jøldalsvannet/Trollhetta.
  3. Flyer noe IL Sturmovik Forgotten Battles for tiden. Absolutt et WWII å regne med i toppen. Har du prøvd det? Det er jo en ren WWII flightsim da.
  4. Sitter du i den heimesnekra cockpitten skjønner han at det har utviklet seg fra et spill til en sykdom! hehe
  5. Håpet her var jo å få fram selvironien hos alle die-hard pilots og pilot-wannabies da Les: Dersom du forteller den part av menneskeheten som ikke finner det formålstjenlig og fly bananer til Puerto Rico på et VA i en uke i strekk, at du flyr så mye som du gjør; og i tillegg raljerer over/i detaljer om hvordan du gjør det og hvor fantastisk deilig mye det koster - uten nese for at de allerede har åpnet VG igjen og gjespet 13 ganger mens du enda snakker - ender du meget fort i en potensiell innleggelsessituasjon Men det later til at selvironien hos noen av våre gamepilots sitter vel langt inne
  6. Ingen tvil om hva alle spill/simulator geeks vil kalle det. Spør nabo'n eller kona di. De sier neppe simulator Fortell dem at du satt oppe sist natt og fløy på tvers av atlanteren. Når de så ser på deg med sitt noe skjeve blikk sier du: - "Det er en simulator skjønner du. Virkelighetsnært og greier." Så legger du ut om flystikka du kjøpte og pedalene du nettopp betalte bare 1600 spenn for. Topp det hele med å fortelle dem at du skal fly bananer til Puerto Rico hele neste uke i en VA, og det skulle ikke ta mange minuttene før lensmannen og psykiateren ringer på. Da kan du jo prøve å rope: - "Men for pokker!! Jeg holder jo på med final approach på Kastrup i en Airbus! Stikk av!!" Det er nok best å holde tåta?
  7. Vel det virker som om oppdateringen på webben er noe treg. Dere har nå ett bilde der med to A'er så det skulle være i orden.
  8. Fortsatt; mye lettere dersom du bruker URL'en jeg sendte deg. Bildet er allerede oppdatert 5 ganger siden du la det ut På denne måten slipper du hele tiden å UL'e ett nytt bilde. Dette er en kjent webdesign teknikk for å spare tid. PS! Har logget på forumet deres og åpnet en ny tråd der. Slik kan vi kanskje fortsette praten om WEB der. Kan gjerne hjelpe dere litt, men kan ikke bli noen Ass.Webmaster Er for travel til det; har mange prosjekter på gang rundt om i Cyberspace.
  9. Gjort. Dersom du ønsker å bruke det kan du peke direkte til denne URL'en. Da slipper du å DL'e en eventuell ny versjon. http://www.alphasquad.net/images/vega.gif
  10. Har ett forslag til deg/dere. Legg ut ett bilde som ikke er klikkbart inntil webben er mere ferdig. Snekret ett eksempel. Dersom dere vil ha det, send meg en PM. [image]http://www.alphasquad.net/images/vega.gif[/image]
  11. Ja LO:MAC (Lock On: Modern Air Combat) blir stort!
×
×
  • Opprett ny...