Gå til innhold

André M Bergh

Members
  • Innholdsteller

    247
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av André M Bergh

  1. Prøvde på nytt etter ditt svar, fikk lastet ned fila Sånn er det bare i denne tekniske finurlige verden
  2. Hei, når er der lenge siden jeg har vært i forumet. Til min store glede ser jeg at Norway Airports 2004 Ver 2 er ute. Men jeg får ikke lastet den ned. Noen flere som plages med det samme
  3. Sammen personen som har laget PMDG filmen har også laget en fra Emma Field
  4. Forutenom flightsim.no, hvilken FS relatert nettside besøker du mest i løpet av uken?
  5. [image]http://home.no/andremb/nsc.jpg[/image]
  6. Ikke bare bare å få ned addon for tiden. PÅ flightsim.com f.eks. har jeg tilgang til "First Class Membership" og man får ikke boltre seg så lenge man vil der inne. Etter 2 timer blir man kastet ut og må vente til neste dag for å få laste ned på nytt. First Class Membership, jommen sa jeg smør.
  7. Er det noen som klarer å laste ned noe som helst hos AVSIM 05.04.2004 ?
  8. Ikke spør hvordan jeg havnet på disse to flyplassene, men litt merkelig var de. Prøv selv. En slags demning? CYCG Og så klasker vi inn en flyplass her. CYRV
  9. Kan hende du finner noe her. Dette er den beste norske nettstedet med fonter jeg vet om for øyeblikket uten reklame og pop up.
  10. Kanskje dette lille programmet kan hjelpe deg Game XP [color:"red"] PS! Har ikke testet det selv. [/color]
  11. Har prøvd f 50'en så vidt med et anbefalt panel fra readme fila som jeg overhodet ikke skjønte "bæra" av, fikk aldri i gang motorene uansett hvor mange ganger jeg leste manualen og FAQ på nettsiden. Men flymodellen var helt i ypperste klasse når vi snakker om freeware.
  12. Er det noen som har prøvd å installere begge versjoner på samme pc?
  13. Idéen er vel god, men som noen nevner lenger opp i tråden: hvem skal administrere dette? Skal være enig med den som sa at dette må ikke bli Dag sin oppgave, han har sikkert mere som så å styre med på flightsim.no. Finn en i forumet som vil ta seg av dette. Hvis Dere skal prøve dette, hvorfor ikke først bli enig om et addon som skal kjøpes inn til f.eks 10 stk eller flere. Når de 10, eller flere har bestemt seg for hvilket, er det bare å ta kontakt med den som selger dette og spør hvilken rabatt Dere kan få hvis 10 stk eller flere samtidig. Hvis Dere får noe respons på dette (koster ingenting å prøve)så må dere igjen bli enig om hvordan dette skal betales osv. osv. osv. Hvordan den som selger skal sende ut ev. lisenser eller cd utgave må også avtales. Mange praktiske ting må være på plass. Og de fleste addon produsenter bruker forskjellige system: brukerlisens, online sjekk av bruker ved inst, tilsendt serienr. osv. Noen som skjønner at det kan bli mye knot? Jeg ønsker dere lykke til
  14. Takk for mange gode tips, endte opp med Saitek sin
  15. Utrolig fristende tilbud, men jeg har satt et tak på 1000,- og det skal jeg holde meg innenfor
  16. Takk for mange gode tips. Har funnet noen reviews om denne stikka til Saitek, og den ser jo lovende ut. Omtale 1 og omtale 2. En joystick som jeg sikler etter og har fått prøvd er HOTAS Gouger og må sies å være konge på haugen, men jeg synes 3000,- for mye penger. Men det jeg lurer på om det er noen som har eller fått prøvd Top Gun Afterburner II ? Eller noen finner omtaler om den så er jeg intressert i linker. Siden denne kommer i fra samme produsent som lager HOTAS Gouger er det kanskje litt kvalitet i Top Gun Afterburner II også? Eller?
  17. M$ sin Sidewinder Force Feedback 2, kan denne kobles til USB porten? Og er det noen som vet om noen webshop som selger denne? Og er det noe i forumet som har prøvd: Thrustmaster Top Gun AfterBurner FFB eller Thrustmaster Top Gun AfterBurner II ?
×
×
  • Opprett ny...