Gå til innhold

Odd Ivar Torset

Members
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Odd Ivar Torset

  • Bursdag 26. juli 1982

Odd Ivar Torset's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har akkurat samme problemet.. Og jeg får det ikke til. Her er feilmeldingen. [image]http://blink.dagbladet.no/user/files/p/pm/pmdg/Feilmelding.jpg[/image]
  2. Veldig viktig for deg og konstatere akkurat det der.
  3. Hva i svarte er det som skjer med folk?? Sjuk Person altså. Skal tro hva som skjer i hue på vedkommende.
  4. Ja det skal man ikke stikke under en stol. Har streifa meg mange ganger akkurat det der.. Spare Penger/Arbeidskraft. Det er det som er den onde sirkelen i hele systemet, men nå er jo teknologien gjerne slik at de utnytter seg maksimum av den.. så at det om 10 år er tomt for alt som heter menneskelig kontrollere... Den som lever får se.
  5. Helt enig Tarjei.. det er jo innlysende her at Styrmann blir preget av at han var på oppsigelse, og da gjerne går over på andre tanker der yrket krever at kosentrasjonen er på 100%. Da er vi tilbake på akkurat det som flygelederne på Røyken gjorde. De følte de ikke var kapable i stand til og utføre arbeidet sitt og tok en veldig klok vurdering ut i fra det. De har isåfall min fulle støtte og sympati..
  6. Heilt Enig i hvert ord du sier her Magnus! Og slikt individ er på tinget. Er sikker på Hamsteren min hadde gjort en bedre kariere på tinget, uten tvil PUNKTUM
  7. Redigert Sitat tatt fra Stavanger Aftenblad Ja for Vedkommende her vet jo alt!! om hvordan det er å vere Kontroller i Luftrommet over Østlandet og det å takle stress. Sjokerende og FORKASTELIG!! Steike for en [sensurert].
  8. Mulig det var du som kom bak meg som number 4.. Uansett helt ufattelig stilig Jeg har ikke helt komt over det enda hehe.
  9. Takker alle for et fint Flyin.. Jeg må si jeg aldri har verrt så Svett etter turen fra Sola til Gardermoen. Med full ATC dekning.. Med ENGM Approach/Director Tower osv, ble jo alt bare helt konge!. Det er første gang jeg har komt inn på Approach som number 3 for landing .. så det var nokk å henge fingrene i.
  10. Helt enig med gjengen på Røyken. Jeg hadde reagert og handlet på akkurat den samme måten etter en slik beskjed.. Forbanna overmaktene i Avinor.
  11. Litt Confusion der ja hehehe.. BRAscan jaaaa.. hehe
  12. Online Updates har ingenting med været å gjøre. Den søker bare etter tilgjengelige oppdateringer for Active Sky programmet, så den kan bare stå på :-).
  13. Helt korrekt.. det er akkurat det jeg gjør. Så til dere som bruker Active Sky 2004 og flyger på Vatsim.. Husk å kryss av på Vatsim Online Weather på optionsmenyen :-)
  14. hmm pussie greier. Det regna som bare det på approachen til Oslo med meg i kveld isåfall.. men nå bruker jeg Active Sky 2004 da. Det er en Stor forskjell på det og vatsimværet. Jeg skrur av Real World Weather i SB og bruker Active Sky Online været der i steden. Har vert veldig fornøgd med det :-).
  15. Her er isåfall Feilmeldingen jeg får etter jeg har trykt på Joinknappen. Snakka med telenor i sted, og han på kundeservice snakka om at jeg måtte finne Portnummeret til FS eventuelt Squawkbox for deretter og oppne portene. Men niks. [image]http://blink.dagbladet.no/user/files/p/pm/pmdg/Feilmelding.jpg[/image]
×
×
  • Opprett ny...