Gå til innhold

Åge Lyster

Members
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Åge Lyster

  1. http://www.britishairways.com/travel/seatpl/public/en_no
  2. Det kommer an på hvilke flybilletter de har kjøpt. Fleksibilitet betaler man for.
  3. Det er vel en gang slik at denne ruten ikke er ment for oss "vanlig dødelige", men er en ren forretningsrute stort sett ment for olje og verftsarbeidere. Dessuten så vil de nok komme med spesialtilbud. Denne typen ruter er nisje oprasjoner som opererer i spesielle marked, og deres nisje er slett ikke lavpris. Uansett så er det jo kjempe positivt at tilbudet kommer, og jeg ser slett ikke bort ifra at dette kan bli en suksess, og at flere liknende ruter vil dukke opp etterhvert.
  4. Er det noen som vet om SAS-commuter blir en del av SASBraathens?
  5. Hallo!!! Det blir 757!! http://www2.osl.no/archive/Internett/osl.no/Dokumenter/Pressemelding/Pressrelease-Continental_240204.doc
  6. Det blir nok 757. http://www2.osl.no/archive/Internett/osl.no/Dokumenter/Pressemelding/Pressrelease-Continental_240204.doc
  7. Etter å ha lest artikkelen i Nettavisen, hvor OSL uttaler at denne ruten vil ha stor verdi for næringsliv og turistnæringen tror jeg mer på USA. Alternativ: NYC (JFK,EWR), ORD, ATL. Dette synes jeg er spennende!
  8. Mitt tips går på Easyjet..., eventuelt en amerikansk operatør på OSL-NYC.
  9. Tarom Romanian Airlines skal fly charter fra Kristiansund hver lørdag i sommer, er det noen som har erfaringer med dette selskapet?
  10. Tidligere erfaringer bør vel tilsi at å booke noe hos flyselskap som enda ikke er kommet i luften, kan sammenliknes med å kaste penger ut av vinduet.
  11. Det er vel helst for å unngå Molde statistikken!!
  12. Pussig at folk flest her i byen (Kristiansund) heller spytter i en 1000-lapp ekstra for å reise via Oslo. Hva kan grunnen være?
  13. Engelske myndigheter la i dag ut offentlig en liste over flyselskap som er uønsket i landet både på grunn av dårlig sikkerhet og slurv hos selskapene. Myndighetene gjør dette for å sette fokus på at enkelte selskap er direkte livsfarlige å reise med og vil ikke under noen omstendigheter får landingstillatelse i Storbritannia. Selskapene som står på listen er ; Star Air Ltd (Sierra Leone) Air Universal (Sierra Leone) Cameroon Airlines Albanian Airlines Central Air Express (Congo) Enimex (Estonia) Inter Trans Air (Bulgaria) Mempis Air (Egypt) Air Bosna (Bosnia) Kyrgyzstan Airlines Raf-Avia (Latvia) Også alle flyselskaper fra Guinea, Gambia, Liberia og Tajikistan er uønsket i England. Kilde: Hangar.no
  14. Da jeg har en følelse av at min kone har oppfylt mitt gaveønske til jul; FS 2004, vil jeg ha forslag til hvilke komersielle panel jeg bør investere i. Fra FS 2002 er jeg vant til Greatest Airliners 737-400 og PSS Dash 8, og ser derfor mørkt på å begynne å fly med deafault panel igjen. Er det eventuelt mulig å gjøre de nevnte panel (737-400/Dash8)kompatible med FS 2004?
  15. Himmel og Hav, her er det en herremann med begrep... Når ble en dårlig værmelding å rope ulv ulv? Jeg mener bestemt at det bør opplyses på best mulig måte om potensielt farlige situasjoner, og uansett om du sitter trygt hjemme, så må du ikke glemme at mange oppholder seg andre plasser... Å det burde du som har tilhørighet på en plass hvor havet har krevd å vil kreve mange liv, ha tenkt på. Var du forresten født i 1992? Har det ikke vært for ekstremmeldinger og ekstremt heldig timing ville det ha gått masse menneskeliv!! Værmeldinger er etter mitt syn en vitenskap hvor førevar prinsippet er innført med rette.
  16. FLYGINGENS ÅRHUNDRE I år feires det verden over at det nå er 100 år siden flygingens århundre startet, klokken 10.35 om formiddagen den 17. Desember 1903, da brødrene Wrights 'Flyer' utførte menneskehetens første flytur med en maskin tyngre enn luft. Discovery Channel markerer flygingens 100-års jubileum med en overdådig programserie om luftfartens historie. En hel uke med spesielle programmer vil dekke brødrene Wrights epokegjørende bragd, flygingens underverk og hvor flygingens fremtid vil føre oss. Premieren starter med programmet "Det første flyet", som følger et forsøk på å bygge en eksakt replika av Wrightbrødrenes 'Flyer'. "Ekstreme maskiner: Fly i det 21. Århundre" bringer seerne inn til flygingens neste periode, og tar dem med på en fascinerende tur inn i flygingens fremtid. Og i en spesialepisode av Skraphaug - "Megautfordring: Århundrets flytur" har to lag bygget en flymaskin ved hjelp av skrap og verktøy fra 100 år tilbake!
  17. I desember starter Ocean Air opp med rute; Florø-Ålesund-Kristiansund t/r. ( http://www.tk.no/nyheter/article800910.ece ) Det skal bli interessant å se om det eksisterer et tilfredsstillende marked for slike nisje ruter.
  18. Dette her er da bare tull: Når ble FO automatisk PF? Ja den så jeg ikke, my mistake. Men uansett så mener jeg at jeg har et poeng.
  19. Finner dere noe fakta feil her da? Det må da være lov å opplyse sine lesere, som kanskje ikke kan like mye om fly og luftfart som de fleste her på forumet. Selv om det blir trivielt for dere.
  20. Jeg tenkte mest på rettsikkerheten til folk jeg da! Både levende å døde!!
  21. For å være ærlig så begynner jeg å bli lei av av dette forumet blir brukt av mennesker som opptrer som om de jobber for Havarikommisjonen for sivil luftfart, uten at det er godt for noe som helst. Nå har man i tillegg tatt seg jobb som dommer og jury også?
  22. Neida, USD 139, det er jo under 1000 kroner. Men fremdeles dyrt etter mitt syn.
×
×
  • Opprett ny...