Gå til innhold

Åge Lyster

Members
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Siste besøk

Åge Lyster's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. http://www.britishairways.com/travel/seatpl/public/en_no
  2. Det kommer an på hvilke flybilletter de har kjøpt. Fleksibilitet betaler man for.
  3. Det er vel en gang slik at denne ruten ikke er ment for oss "vanlig dødelige", men er en ren forretningsrute stort sett ment for olje og verftsarbeidere. Dessuten så vil de nok komme med spesialtilbud. Denne typen ruter er nisje oprasjoner som opererer i spesielle marked, og deres nisje er slett ikke lavpris. Uansett så er det jo kjempe positivt at tilbudet kommer, og jeg ser slett ikke bort ifra at dette kan bli en suksess, og at flere liknende ruter vil dukke opp etterhvert.
  4. Er det noen som vet om SAS-commuter blir en del av SASBraathens?
  5. Hallo!!! Det blir 757!! http://www2.osl.no/archive/Internett/osl.no/Dokumenter/Pressemelding/Pressrelease-Continental_240204.doc
  6. Det blir nok 757. http://www2.osl.no/archive/Internett/osl.no/Dokumenter/Pressemelding/Pressrelease-Continental_240204.doc
  7. Etter å ha lest artikkelen i Nettavisen, hvor OSL uttaler at denne ruten vil ha stor verdi for næringsliv og turistnæringen tror jeg mer på USA. Alternativ: NYC (JFK,EWR), ORD, ATL. Dette synes jeg er spennende!
  8. Mitt tips går på Easyjet..., eventuelt en amerikansk operatør på OSL-NYC.
  9. Tarom Romanian Airlines skal fly charter fra Kristiansund hver lørdag i sommer, er det noen som har erfaringer med dette selskapet?
  10. Tidligere erfaringer bør vel tilsi at å booke noe hos flyselskap som enda ikke er kommet i luften, kan sammenliknes med å kaste penger ut av vinduet.
  11. Det er vel helst for å unngå Molde statistikken!!
  12. Pussig at folk flest her i byen (Kristiansund) heller spytter i en 1000-lapp ekstra for å reise via Oslo. Hva kan grunnen være?
×
×
  • Opprett ny...