Gå til innhold

Mikkel Ellingsen

Members
  • Innholdsteller

    266
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Mikkel Ellingsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Mikkel Ellingsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det som er så fint med moderne våpen er jo at mulighetene er nærmest uendelige. Konsekvensene av å utradere et helt land med en evt. atombombe, er selvfølgelig katastrofale, men ved at forsvaret legger flyene på en liten øy kan dette gjøres humant og presist. En stor konvensjonell bombe eller to kan også gjøre susen, men en elegant servert taktisk atombombe kan røske godt i bunkerne og ta med seg hele skiten. Som vi alle har lært: Det er viktig å trekke ugresset opp fra roten. På midten av 30-tallet anså nordmenn det som helt usansynnlig at noen skulle ville angripe vårt fredelige fjordland. Det er vanskelig å vite hvor verden går, men en ting er sikkert: F-35 er fullstendig unødvendige til bombing av ørkenlandsbyer i arabia. Her gjør allerede F-16 en utmerket jobb, slik den har de siste ti årene. Det er åpenbart andre grunner til anskaffelsen av F-35, eller kanskje det bare er noe så banalt som en nasjonal penisforlenger? La oss håpe på det siste.
  2. En base er bra... evt. kjekt for den som vil angripe landet en gang i fremtiden. En hel masse flotte jagerfly på en liten folketom øy. En liten strategisk atombombe - gjerne servert fra en u-båt i nærheten - og vips er landet helt uten flyforsvar. Det enkle er ofte det beste!
  3. Ja, det er en påfallende mye europafrykt på forumet her!
  4. Hva er så idiotisk med prosjektet? Noe slikt er ikke noe nytt, bare tenk på funksjonen til Deutsche Zeppelin Reederei. Sikkert mange pengesterke som heller tar et cruise i luften, enn på en båt. Antar at det ikke er snakk om å hovre, for hovringens skyld. Bryllupsreise i Europa. Ute på byen i Barcelona. Neste dag på fjelltur i alpene. Hmm, nei, det er en dårlig idè. Det der kan man gjøre i dag i Europa med tog. Ikke går dette hotellet noe fortere enn moderne tog heller. Men kanskje fint når man skal reise i den 3. verden, Norge og USA?
  5. Ser at minst to flyselskaper er i ferd med å levere kanselleringer på 787. Shanghai Airlines blir sitert på at Boeing heller ikke leverer den kvaliteten som bestilt, mens Delta legger vekt på at kontrakten er i ferd med å miste sin gyldighet. Michael B., jeg husker du gikk voldsomt hardt ut mot Airbus i sin tid med deres A380 program, men det gikk aldri så langt som dette. Ingen A380 ble kansellert, foruten at 380F programmet ble utsatt i sin helhet. Dette er ille for Boeing.
  6. Sant, dette overgår det meste av artikkler man finner i teknisk presse, veldig intressant lesestoff. Hva med å skrive en artikkel til TU? Det er ganske godt betalt å sy sammen artikkler som freelancer, mellom 5 og 10 tusen for en sak.
  7. Jøss, ser ut til at 787 er en større koordinasjonsbom enn A380. Forøvrig har A350 rykket opp til å bli tidenes raskest selgende fly. Skal bli spennende å se hvor lang tid det kommer til å gå før begge flyene er i luften...
  8. VG? Nøkternt og nøytralt? I samme setning?
  9. Nettopp, det er utrolig latterlig å se, gang etter gang.
  10. Takk for kul video. Ettersom jeg har kjøpt begge de flotte sveitsiske flyplassene til FSdreamteam og Active Sky Advanced fra HIFI-sim, tok jeg meg en liten tur i MD-11 maskina til PMDG (flyr bare den om dagen), og satt været i ASA til 10. februar 2009. Var en artig tur, men den store maskina sliter ikke så fælt i slikt vær. Landet midt på stripa, men det kom et lite kast akkurat i flaren, så måtte slenge venstre vinghjul relativt hardt nedi, rettet opp og plasserte resten av hovedhjula og nesa til sist. Det er slik man gjør det, er det ikke? Føltes hvertfall trygt, nå sitter jeg riktignok i en kontorstol med et spill, men uansett - det var ikke noe ukontrollert over det. Gleder meg til å teste det samme med Airsimmers 320 når den dagen kommer, engang i 2010?
  11. nerder har ikke mye humor om dagen gitt...
  12. Skjønner, men av og til er et kupp nødvendig. Når Fidel tok makten på Cuba, hadde kun 1/3 av befolkningen sko, og 1/2 var analfabeter. Hva som skjedde - geopolitisk - i ettertid (selv om jeg har mine meninger om det, en blokade som presset ham inn på same banehalvdel som soviet), trenger vi ikke å diskutere. Men folk fikk sko, utdannelse og helsevesen.
  13. Jøss, et klassisk kupp. Det hadde jeg ikke ventet. Hmm, det må være rimelig surt for grunnleggeren som antakelig hadde/har et juridisk eierskap til tjenesten. I slike tilfeller er den den som agerer først, som vinner. I dette tilfellet var det resten av styret. Det er verdt å legge merke til for alle som en gang kommer opp i maktsitasjoner: Alltid trekk kniven først, dersom du er i tvil, ellers mister du kanskje hodet selv En god grunn til å holde seg unna politikk og prestisje så lenge man kan... Trodde det var derfor folk brukte fs, men tydligvis stemmer ikke det heller...
×
×
  • Opprett ny...