Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 20. juli 2022 i alle områder

  1. Det gikk mye bedre denne gangen, men mye gjenstår før jeg har god kontroll på maskinen. Jeg er helt ny på PMDG sine produkter
    3 points
  2. 2 points
  3. Her kan du se hvordan du kan sette opp flyet og lagre slik at du starter med det oppsettet du ønsker. Anbefaler deg forøvrig å abonnere på PMDG kanalen på Youtube. Mange gode tips å hente der.
    2 points
  4. Hos meg fikk jeg økning med over 10+ fps med DX12 og DLSS aktivert (balanced). Eneste problemet med DLSS for øyeblikket er at en bug forårsaker blurry instrumenter, men regner med det blir fikset i neste oppdatering som kanskje kommer i slutten av uka eller neste. Hardwaren din burde ikke gi deg CTD med mindre det er noe fysisk galt med den. Så det skal ikke ha annen innvirkning enn på ytelsen.
    1 point
  5. Ikke alt som stemmer med vestlige såkalte "medier" - selvsagt er det business as usual fra land som ikke er instruert til å "hate" Russland.
    1 point
  6. Jeg vil ikke anbefale å legge inn betaen med mindre du har veldig lyst å være beta tester Er en del nye ting i betaen, men noe av det trenger litt justering. Vent heller til 23. august når oppdateringen slippes offisielt. Da slipper du potensielt problemer.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...