Gå til innhold

Enditall - frigjør minne på maskinen din


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

Som de aller fleste er klar over rusler og går det stadig programmer i bakgrunnen som "stjeler" ressurser fra maskinen din. Når man så vil bruke flysimulatorer sparer man mye på å finne og stoppe disse.

Nå er det kommet et kjekt lite program som avslutter alle programmer som går i bakgrunnen, med unntak av de som må gå for å få maskinen til å fungere.

quote:

EndItAll lets you terminate all non-essential programs for the purpose of installing new software, running finicky games, or writing to CD-Rs that need a big buffer. Theessential system programs Explorer and Systray cannot be terminated. EndItAll's main window presents a list of running processes. You can protect any process in the list from termination.

http://hotfiles.zdnet.com/cgi-bin/texis/swlib/hotfiles/info.html?fcode=0011NB&b=pcmx"'>http://hotfiles.zdnet.com/cgi-bin/texis/swlib/hotfiles/info.html?fcode=0011NB&b=pcmx" TARGET=_blank>http://hotfiles.zdnet.com/cgi-bin/texis/swlib/hotfiles/info.html?fcode=0011NB&b=pcmx

------------------

Dag Johansen

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Er dette trygt? Høre litt skummelt ut. Er det noen ikke dataguruer som har prøvd dette uten å ødelegge PCen.

Joda, helt trygt. Det eneste Windows _trenger_ for å kjøre er Kernel32.dll'en. Skjønt, når du stopper Explorer prosessen så forsvinner jo alt det visuelle, så den må jo nesten være der også. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Men det nevnte programmet gir deg neppe lov til å fjerne de "nødvendige" prosessene, så det er garantert trygt å bruke.

mvh,

Morten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...