Gå til innhold

Flightsimmøte i Oslo - after action-report


Torgeir Tveiten

Anbefalte innlegg

Nok en gang en suksess!

Vi var 9 stykker som ble sittende fra rundt halv åtte frem til halv tolv.

Det er merkelig, men det viser seg gang på gang, røverhistorier fra simverdenen er like gode som røverhistorier fra virkeligheten. På møtene våre får man servert plenty av begge typer. Jeg tror vi dekket de fleste temaer innenfor interessen vår i en eller annen form.

Av en eller annen merkelig grunn så blir ikke diskusjonene våre så overopphetet som noen -andre- diskusjoner, men det er ikke mangel på engasjement.

Nei, vil takke alle som kom. Håper dere hadde det like hyggelig som meg. Til alle som leser dette: er du i nærheten av Oslo i begynnelsen av neste måned så sleng deg på.

Spesiellt takk til Ole-Jørgen(fra Lødingen): Fint at det passet slik at du kunne bli med.

Dette får bli en "joint-venture" rapport, så jeg overlater ordet til nestemann som var der og nå føler seg kallet til å si noen ord...hehe

Hilsen

Torgeir T

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slenger meg på Torgeir her og takker for fremmøte i går. Hyggelig å se at så mange fra forrige møte stilte samt at en del nye tok turen innom. Diskusjoner og historier gikk innenfor de fleste tema og områder, både i real life og simulert.

Selv om det hele er uformelt sitter jeg selv igjen med en del nye og veldig interessante betrakninger og håper jeg har fått delt en del erfaringer med andre også.

Men mest av alt er dette sosialt, det er gøy og lærerikt! Aldersforskjeller og bakgrunn viskes helt ut og både FS2000 og Fly! entusiaster kan dele samme bord (i motsetning til diskusjonsforumet av og til).

Nok en gang, takk til de som kunne komme og til alle andre; velkommen neste gang!

------------------

Tore Sætre

Oslo, Norway

E-mail: tore.satre@iname.com

[Edited by Tore Sætre 02-11-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Er det noen her i stavanger området som vil ta ansvaret for å få til noe her. For jeg har beklagelig ikke tid til å få fiksett slike ting men skal nok klare på en eller annen måte sette av tid til å være med på møtene [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

thtessem.b3.nu

Beklager evt. Skrive feil!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slutter meg til Torgeir og Tores karakteristikker av Lorrytreffet. Til Bodø, Stavanger og andre steder er det bare å si at det ikke er antallet som teller! To stykker kan da få til en herlig krangel - MED forsoning, og tre garanterer en diskusjon [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Og det å treffe mennesker man "kjenner" så godt fra før er rett og slett spennende!

Med anbefalinger,

------------------

John Andreassen

LN-NRK

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Hehehe stemmer jo det [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

For det hadde jo vært gøy å truffe noen av de andre

som vi flyr med og skriver her med.

Men det er bare til å skrike ut for jeg er med jeg [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Tipper kammeraten min er med også?!?!

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

thtessem.b3.nu

Beklager evt. Skrive feil!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Spesiellt takk til Ole-Jørgen(fra Lødingen): Fint at det passet slik at du kunne bli med."

Takknemligheten er så avgjort på min side. Omsider er jeg hjemme og på nett igjen. Slutter meg til anbefalningene, "gakk hen og gjør likeså". Kjempeartig! Og etter møtet i Oslo satt jeg igjen med en "weird feeling" om at jeg hadde møtt dere før [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]... Og ingen problemer med aldersforskjell (iallefall ikke fra min side). Når man har en felles interesse viskes slike grenser ut. En takk til alle som møtte opp og gjorde kvelden minnerik (hvorfor hadde jeg ikke kameraet med meg?...) og en spesiell STOR takk til Torgeir for CD. Jeg presser meg nok inn en annen gang jeg er i Oslo [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]. OJ.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...