Gå til innhold

"Memphis Belle"


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Wow, den var nahaice!  :)

Hvordan er disse å ta av, og spesielt lande med egentlig, vanskelig?!

Den er vel heller ikke spesielt kjapp i vendingen heller kanskje?

 

Som jeg har skjønt det, flyr disse 4 motors hvalene kun pga propellstrømmen over vingene, og er nesten umulig å styre hvis den mister 2 motorer, da vingene mister løftet og haleror ikke får nok luftstrøm over seg. Stemmer dette? Mener jeg så noe på discovery om det en gang. ::)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjetil: B 17 Flying Fortress var et av de mest robuste bombefly som var bygget  under krigen. Dette var en high altitude/long range bomber som tålte mye juling. Det er eksempler på fly som returnerte på 1 eller 2 motorer, gjennomhullet og med store deler av hale og høyderor skutt bort. Lurer på om ikke denne filmen viser noe av dette: http://www.youtube.com/watch?v=9LZP5R109yo.

 

Når det gjelder å håndtere simulatormodellen, så er denne en Accusim modell og derfor ganske virkelighetstro å fly. Den er ikke vanskelig å håndtere, men det er en del ting å sette seg inn i. Det greie er at du kan få hjelp fra co-piloten din. Og, som filmen som Andreas viser til, så har du en dialog med mannskapet ditt også. Du får høre det om du gjør en dårlig landing...  :P  Men som sagt, flyet er ikke spesiellt vanskelig å håndere, men det lønner seg å lese manualen  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...