Gå til innhold

Norsk nok


Anbefalte innlegg

Fra enbo_ensh readme:

 

"VIKTIG:

 

Dere som har default texturer eller bruker P3D må bruke en alternativ landclass fil. Den finnes i folderen "Default/P3D". Legg denne filen i ENBO\\Scenery, og si ja til å overskrive. For Helle, SLETT fila CVX_ensh.bgl fra AoN\\Scenery."

 

Se også readme IMPORTANT - DEFAULT - P3D.

 

PS: Bildet ser jeg ikke.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De norske maskinene vil sannsynligvis se ut som de amerikanske, "have glass" med low-viz roundels og merking. F-35 er dekket med radarabsorberende maling, så det er tvilsomt at man vil kunne male dem akkurat slik man vil. Og det er greit nok, har virkelig ikke sansen for hvordan dagens F-16 ser ut.

 

For en party pooper :grin:

 

For det første så har jeg skrevet både her og der at denne painten er basert på en modell fra forsvaret. Muligens en ønskedrøm fra en svunnen tid blandt høye herrer, hva vet jeg? Men, det er en autentisk paint ifht. modellen, som er det eneste "offisielle" utkastet jeg har sett til F-35....og derav painten. ;)

 

Men, når det er sagt, så tenkte jeg samme tanken lol, så samtidig som jeg laget denne std grå versjonen, så snekkret jeg også ( :o ) en med std rdr abs coating og lo vis markeringer. Den versjonen er ikke publisert, det er fordi det er jo en fantasipaint siden den ennå ikke finnes i virkeligheten...eller som modell :grin:

 

Men jeg skal ikke sitte her og postulere, derfor poster jeg 1 stykk skrinshjått av lo vis versjonen :)

 

UyzymKv.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...