Gå til innhold

Lappen som koster en person jobben


Frode Skibrek

Anbefalte innlegg

I slutten av oktober fant blogger og advokat Jill Filipovic fra New York en lapp i flybagasjen sin. Lappen var fra The Transportation Security Administration (TSA), altså sikkerhetskontrollørene på flyplassen. Og på lappen stod følgende skriblet med håndskrift:

 

Get your freak on girl

 

Filipovic reiste med en liten vibrator i bagasjen, og reagerte sterkt på meldingen, både via innlegg på en feministblogg og i kommentarer til bildet av lappen, som hun la ut på Twitter.

 

Saken ble raskt en snakkis, og fikk oppslag i flere medier forrige uke. For eksempel hos Huffington Post og ABC News

 

Les hele saken hos DinSide.no

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

En ting er og undersøke underbukser og sure sokker, en annen ting er og legge igjen meldinger som dette.. En dildo er faktisk "Privat" og ikke noen TSA ansatte har noe med og kommentere.. I beste fall var dette noe som burde ha gitt vedkommende en skrape - i værste fall noe som burde gitt han sparken, noe som åpenbart skjedde her...

 

Og det er tross alt ikke første gangen TSA har oppført seg værre en gamle KGB og STASI, i forsøket på og holde USA beskyttet fra gamle bestemødre og småbarn... De to sistnevnte hadde i alle fall litt klasse i kontroleringen sin, TSA burde ha lært en god del av erfaringer fra andre land når det gjelder overvåkning, undersøkelser og beskyttelse..

 

Oddvar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nokså uprofft av den TSA ansatte dette her, må jeg si. Men jeg er ikke overrasket. Etter 9/11 måtte TSA ansette over en lav sko, og de har nok fortsatt en del utfordringer mtp mannskapsstyrken...

 

Det er forøvrig ikke lenge siden en terminal i Australia, tror jeg det var, ble evakuert pga underlige surrende lyder fra en søplebøtte i nærheten av sikkerhetskontrollen. Viste seg å være en dildo som en dame hadde kastet fra seg før passering... Enda en grunn til å elske luftfarten! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...