Gå til innhold

Bjørn Kjos lånte ut fly til flystyrt-film


Raymond Bergseng

Anbefalte innlegg

18. Mars har den norske filmen "Pax" premiere, en film som er ca. 2 år forsinket grunnet de krevende spesialeffektene. Produsentene ville opprinnelig bruke et lite propellfly for å spare penger, men da regissøren troppet uanmeldt opp på kontoret til Bjørn Kjos for å spørre om å få låne et B737, lurte han bare på "hvor, når og hvor lenge?" :grin:

 

Se filmklipp og les mer her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Members

En stor tragedie med norsk film er jo at de samme skuespillerne spiller i omtrent alle filmer som lages... For en fantasi regissørene har. På tide dem begynner å kikke seg litt rundt. Takke seg til finsk fjernsynsteater... ;)

 

Men veldig sportslig av Kjos å låne ut flyet. Sånt står det respekt av :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takke seg til finsk fjernsynsteater...

Hehe' date=' fjernsynsteateret faller inn under de mer traumatiske opplevelser fra barndommen. Norsk film har i rettferdighetens navn blitt [i']noe[/i] bedre, selv om du har rett i at bredden på casting ikke er enorm... :whistle:

 

Forøvrig syns jeg det var flott av Kjos å låne ut fly. At det i pressen så skal lages gnål om hvordan dette fremmer flyskrekk, og hvor uansvarlig både fimmakere og Kjos er, det er vel ikke annet enn forventet. Tenk bare hvor utrolig mange som har sluttet å kjøre bil etter å ha sett hundrevis av biler eksplodere på film. Er nesten ingen som kjører bil lenger, så redde de har blitt... :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...