Gå til innhold

Antonov 124 på Værnes nå!


Kjartan berg

Anbefalte innlegg

Merk at artikkelen på Adressa.no (http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/stjordal/article1510510.ece) er VELDIG lik den Markus skrev på Trondheimlufthavn.net søndag kveld kl 23:15.

 

Artikkelen på Adressa.no ble publisert mandag 26. Juni kl 23:28, altså et døgn seinere enn TL.NET. Makan til journalistikk. Dette får Camilla Kilnes betalt for..

 

Hun har kort sagt kopiert Trondheimlufthavn.net og pyntet litt på artikkelen. Men men, det er vell ikke så uvanlig i dag når man ser på VG, DB, Adressa, BT osv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Les igjen Kjartan ;)

 

Adressa:

Mange la kanskje merke til flyet av typen Antonov 124 da det gjorde en lav innflygning over Trondheim før det satte hjulene i bakken på Trondheim lufthavn Værnes i 20-tiden søndag kveld.

 

TL:

Et av verdens største cargofly landet på Værnes lufthavn søndag kveld. Maskinen foretok en lav innflygning over Trondheim by, før den landet klokken 20:10.

 

Adressa:

For nøyaktig to år siden hadde Værnes besøk av den forrige Antonov 124-maskinen. I 2005 ble flyet brukt til å frakte nødhjelp fra Trondheim lufthavn Værnes etter jordskjelvet i Kashmir i Pakistan.

 

TL:

Denne typen fly har også satt sine hjul på Trondheim Lufthavn, Værnes tidligere, sist gang var i 2007. I 2005 var maskinen sentral da det ble sendt nødhjelp fra Værnes til jordskjelvrammede Kashmir.

 

Adressa:

Antonov 124 er verdens største serieproduserte fly, og har også hatt tittelen verdens største fly, men nå er det «storebror» Antonov 225 som har den æren. Lillebror er likevel ingen lettvekter med sin lengde på 68 meter og vingebredde på 73 meter. Den kan frakte så mye som 150 tonn.

 

TL:

Antonov 124 har en vinge-

bredde på hele 73,3 meter, og en lengde på bortimot de samme målene. Flyet er også godt kjent for å være ”lillesøsteren” til verdens største fly, Antonov 225-Myria.

 

 

osv..

 

Ganske sikker på at Camilla (journalisten) har hentet "inspirasjon" fra Markus' artikkel da hun veldig ofte er inne på Trondheimlufthavn.net. Dette vet jeg etter jeg personlig snakket med henne for noen måneder siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ingen grunn til å klage på kopieringen, da dette på ingen måte er direkte kopiert. Det er riktignok samme story dere forteller, men på to forskjellige måter.

 

Eksempel: NRK og TV2 har begge nyhetssendinger med samme innhold, men presentert på forskjellig vis, ingen av de som klandrer andre for kopiering. Man kan jo heller ikke endre storyen for å hindre at folk ser på det som kopiering.

 

Du må nok finne bedre grunner til å klage på denne artikkelen, om du absolutt skal finne ting å sette fingeren på hos Adressavisen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aleksander Milde

Herlighet.. Om hun har hentet inspirasjon fra TL, so what? Nå får ikke dette bli en diskusjon på flere sider..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...