Gå til innhold

Markus Bakke

Members
  • Innholdsteller

    43
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Markus Bakke

  • Bursdag 24. sep. 1994

Markus Bakke's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. http://trondheimlufthavn.net/Nyheter1210.html Velkommen!
  2. Info og bilder: - http://forum.trondheimlufthavn.net/viewtopic.php?t=235 - http://forum.trondheimlufthavn.net/viewtopic.php?t=222
  3. Panorama view er også tilgjengelig hos Novair. A330-200 A321
  4. Dette ble offentliggjort for over en uke siden, Gammelt nytt med andre ord.
  5. Vi må vel ha møttes ettersom du kan beskrive oss? Jeg kan ikke huske å sett bilen din, men det stod to biler v. innflygningslysene rundt klokken 22:00, kanskje en av dem var deg?
  6. Hei, Jeg og Jonas R. Skaug var på Arlanda fra 18-20 August, vi matcher din beskrivelse meget godt. Møttes vi?
  7. Antonov 124 på besøk - Trondheimlufthavn.net
  8. Canon EOS 450D + Tamron/Sigma 70-300 er en god start. Alicante og Murcia er meget gode plasser å spotte på, men det er vesentlig mindre trafikk på MJV sammenlignet med ALC (Men det finnes en Go-cart bane i nærheten av MJV som du kan bruke som tidsfordriv ) - God tur.
  9. Den er nedlagt på ubestemt tid. Mer info vil komme senere. Det må ordnes opp i et par ting før den eventuelt vil komme opp igjen. Info kommer.
  10. Siste nytt fra NSFF: NSFF har i dag hatt kontakt med politiet på Gardermoen og kan komme med følgende informasjon: Stenging av faste spottersteder/Vestsiden på Gardermoen: Hele område vest på Gardermoen blir stengt fra ca. 06.00 på torsdag morgen og frem til flyet er landet og presidentene har forlatt flyplass-området. Etter dette vil områdene igjen være åpne for fri ferdsel som normalt. Fredag samme tid vil det igjen bli iverksatt stengning av områdene til presidenten har forlatt flyplassen. Etter dette vil områdene igjen være åpne for fri ferdsel. Så for å sette alle spørsmål til siden om dette, områdene er stengt før og under landing, deretter åpent for alle, så stengt før og etter avgang, deretter åpent for alle. Politiet oppfordrer igjen på det sterkeste om ikke å bevege seg inn på vest/øst siden av flyplassen i de to periodene da det er stengt. Til slutt en oppfordring igjen: Følg alle pålegg gitt av politiet og forhold deg til denne informasjonen. Tenk på dine egne handlinger og konsekvenser det kan få om du trosser sikkerheten og de pålegg som blir gitt. Takker NSFF
×
×
  • Opprett ny...