Gå til innhold

Flying with Rangers


Anbefalte innlegg

Like før klokken 14 fikk vi en telefon fra U.S Forest Service. Idet de tok en lowpass over Warm Spring Bay på sin daglige runde observerte de to menn løpe fra en av de offentlige hyttene. Da det finnes en der utstyr inne i hyttene til felles eie, samt overlevelsesutstyr og bensin, er det grunn til å tro at disse har vært på tyveriferd. Da det ikke finnes noe lokalt politi i dette området er det vi, U.S Park Rangers som opererer som lovens lange arm, denne dagen var intet unntak.

 

Det finnes ingen vei inn til Warm Springs Bay, den eneste måten man kan komme seg dit er med små feltkjøretøy, til fots, med båt eller sjøfly. Det ble ikke meldt om noe båt i området, så vi antar at de forsvant inn i skogen til fots. For vårt vedkommende blir det for langt å kjøre båt rundt Baranof Island, noe som vil ta flere timer. Vårt beste hjelpemiddel i dag blir derfor ett av våre Quest Kodiak amfibie fly.

 

Jeg og min kollega, som tilhører K-9 avdelingen vår satte kursen for Warm Springs Bay, estimert flytid i dette regntunge været vil være ca. 15 minutter da vi må navigere mellom fjorder og fjell. Her er noen bilder fra turen.

 

wrms.jpg

 

wrms1.jpg

 

Idet vi flyr over området ser vi at U.S Forest Service fortsatt er på stedet, flyet deres står parkert ved bryggen.

wrms2.jpg

 

wrms3.jpg

 

wrms4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...