Gå til innhold

Johnny_Nikolaisen

Members
  • Innholdsteller

    124
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Johnny_Nikolaisen

  • Bursdag 07. mars 1987

Johnny_Nikolaisen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke noe problem, den videoen der er fra ARMAII med flight dynamics og helikopter fra TOH. Så hva som faktisk er simulert er det bare teamet som vet. Så vidt jeg vet så brukes ARMA3 motoren i TOH.
  2. Flygesjefen var også flink som snakket med piloten etter å ha sett bildene, før han uttalte seg til avisa.
  3. Hmm, det var vel ikke dere som passerte nordøstover fra Røros i helga?
  4. Veldig flotte bilder, liker første bildet spesielt godt. Jeg er litt mer skeptisk til lydeffektene på orbx flyplassene, det blir for dumt å høre fuglekvitter over motorstøyen. :grin:
  5. Interessant innkjøpsprosess kan man i hvert fall si. Men valget av type er vel veldig fornuftig. Men jeg trodde Sverige allerede brukte NH90 i tilsvarende rolle?
  6. Det burde kanskje vært et system lignende det som er på tog? Om du ikke bruker spakene eller trykker på en spesiell knapp innen en viss tid så begynner en alarm, og etter det så går bremsene på. Ikke at bremser har mye effekt på et fly, men f.eks. at alarmen blir mer intens og vibrering i stolene eller noe slikt.
  7. Takk takk. Konkurransedyktig lønn i Alaska: "I can't pay ya very much, but you can keep everything you steal."
  8. Hei, noen bilder fra dagens tur til Sitka fra Ketchikan. 40kts tailwind hele turen var friskt, men vinden forsvant fullstendig før landingen. Repainten til Carenadoen er fra Aussiex om noen lurer. Departure Ketchikan: (Ingen bilder fra selve turen) Sitka: "Lånte" parkeringen til Alaska Airlines. Her var det forresten en fuel box, så fsairlines godtok ikke flighten. 160nm som må gjentas siden det var en training flight for VA'et. :tired: -Johnny
  9. Har utgaven med ledning, er veldig fornøyd med den. Behagelig å bruke, grei lyd synes jeg og trackir-clip'en sitter veldig godt på den.
×
×
  • Opprett ny...