Gå til innhold

Har du registrert en mottaker av din grasrotandel?


Arild Oldervoll

Anbefalte innlegg

Har du et spillerkort hos Norsk Tipping?

 

Visste du at du da kan velge å gi opptil 5% av din innsats til en lokalforening som du selv bestemmer gjennom grasrotandelen?

 

Dette påvirker ikke din innsats eller eventuell premie fra spillet, dette er penger som blir gitt fra Norsk Tipping når du spiller, så det er en vinn vinn situasjon både for deg som giver og for lokallaget som mottar din grasrotandel.

 

Så dersom du ikke har funnet en forening å gi din grasrotandel til, hvorfor ikke gi den til Bergen Flysimulatorklubb (BFKL)?

 

Det er veldig enkelt å registrere hvem du ønsker å gi din grasrotandel til. Det eneste du trenger er et spillerkort hos Norsk Tipping, så er det bare å gå inn på grasrotandelen.no og velge "Søk Grasrotmottaker" i menyen til høyre, dersom du søker på "flysimulatorklubb" så finner du oss.

 

Nederst på siden finner du knappen "Tilknytt Nå" og følg instruksjonene videre.

 

Du kan også registrere grasrotandelen hos kommisjonæren om du tar med spillerkortet ditt.

 

Obs, vær rask. Dersom du registrerer BFKL som mottaker innen utgangen av 2009 får vi 5% av grasrotandelen for hele 2009.

 

På vegne av BFKL ønsker jeg å på forhånd si tusen takk,

 

Arild Oldervoll

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er synd OFKL ikke har registrert seg for grasrotandelen, det krever ikke så mye innsats og i vertfall ut året er det helt gratis. Krever registrering i frivillighetsregisteret med opplysninger om konto som grasrotandelen skal utbetales til, og et par andre krav som må oppfylles, f.eks. at det er en lokalt eller regionalt avgrenset forening.

 

Men det skader jo ikke å støtte BFKL frem til OFKL eventuelt får registrert seg? :whistle:

Må være bedre enn at grasrotandelen din ikke går til noe ;)

 

Så et lite offtopic avsnitt:

Jeg synes i vertfall at det hadde vært kjempebra om du hadde fått stiftet en lokalforening, Frode. OFKL er jo en veletablert forening, og BFKL har kommet seg på beina, så det er nok hjelp og tips å få dersom du bestemmer deg for å gå i gang. Jeg kan begynne med 3 tips:

1: Ikke la det bli med snakket, gjør noe med det!

2: Ikke ha for store ambisjoner i begynnelsen

3: Midt-Norge er jo et stort område, og selv om du da kan få flere potensielle medlemmer så blir det vanskeligere å arrangere noe som mange kan komme på. Jeg ser bare i BFKL at det er et problem at uansett hvor vi arrangerer noe så har vi medlemmer som må reise over en time. Snakker vi mange timer reise så er det jo gjerne noe som må planlegges litt mer og vanskeligere for folk å få til å passe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...