Gå til innhold

Tysk kabriolet


Anbefalte innlegg

Yeeehaa.

Slik går det når man ikke kan tysk og må føle seg frem til hva knappene gjør!

 

fw1901.jpg

 

Med taket på plass, satte jeg kurs for Bardufoss.

 

fw1902.jpg

 

Cockpiten i Classic Hangars FW-190 er utrolig detaljert. Flyet oppfører seg ganske likt FW-190 i IL2, dvs ganske forskjellig fra P-47. Mye smidigere og raskere bevegelser. Amerikaneren føles mye stødigere. En annen ting P-47 har som FW-190 mangler er trim for haleror og balanseror. Så mye som denne dreier seg i lufta er det litt overaskende at de ikke inkluderte dette.

Uansett, vel verdt pengene. Absolutt et førsteklasses fly.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

He he, forsiktig med hva du fingrer med :grin: , nødutløseren for hood var en smart mekanisme (typisk tysk) når du hadde det travelt med å hoppe ut.

 

Amerikaneren føles mye stødigere. En annen ting P-47 har som FW-190 mangler er trim for haleror og balanseror.

 

P-47 0g FW-190 er to helt forskjellige kampfly-filosofier.

Amerikanerne var opptatt av en stødig våpenplattform, som ga stor treffsikkerhet i stup og stor fart. Tyskerne var mer opptatt av superraske bevegelser og kjapp manøvrering, og det var få fly som slo FW-190 i rollrate. Som et resultat av dette var Focke Wulfen mer rastløs i lufta, og tyskerne mente det var nok å kunne trimme haleflaten. For roll og sideror brukte de å bøye små trimplater for statisk trimming før flyturen.

 

Amerikanerne fløy jo timesvis i lange escortetokt, og var mer opptatte av å kunne trimme flyene til å fly av seg selv. I luftkamper utnyttet de nesten alltid overhøyde, stupte for full peising mot målet, og "zoomet" tilbake til overhøyde. De brukte P-47 nesten aldri i tradisjonell "dogfights", til det passet P-51 bedre.

 

Ellers GRATULERER med en glimrende modell. FW-190 føles bedre og bedre for hver flytur, og lydkvaliteten og cockpitopplevelsen er nytelse fra øverste hylle :D !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...