Gå til innhold

Ny forside


Tom Arild Hansen

Anbefalte innlegg

Dag Johansen

Njaa, det er nok heller måten Opera takler javascript som er problemet. I dette tilfellet er problemet at den ikke klarer å gjøre to ting på en gang - Hver for seg går ting greit, men skal man gjøre begge ting på somme tid skjærer det seg.

Tviler ikke. Jeg bruker personlig Opera mye fordi den har en hel del funksjonalitet som man, avhengig av bruksmønster, kan bli veldig glad i. Men følge standarder eller ei, når jeg skal sette opp andre med et alternativ til IE, så blir det Firefox.

 

Opera er i mine øyne den særeste nettleseren i praksis. Antar mye av problemet er at det ikke hjelper å følge noen standard, så lenge majoriteten av nettsider følger Micorsoft sin "tolkning" av standarder. Eller i beste fall, de flinke gjør som deg, og bruker masse tid på triks for å få det til å virke i alle nettlesere.

 

Vel, uansett, det jeg egentlig ville bare ville informere om denne gangen, var at dersom du går tom for arbeid med å få dette til i IE7, Firefox, Opera, Safari, Crome, Conqurer, og...

 

Så ser jeg at Internet Explorer-8 som jo nå rulles ut til alle gjennom automatiske oppdateringer i Windows (XP/Vista/7), også har sitt å stri med her. Det er vel kanskje Microsoft som får smake egen medisin, ettersom de angivelig nå skal følge standarden noe bedre, og dermed får en annen oppførsel enn IE7...

 

Ser feks slik ut:

 

MerFSnografikk640x480.jpg

 

Dette kan eventuel løses på brukernivå, dersom man trykker på knappen "kompatibilitetsvisning" rett til høyre for adresselinjen i Internet Explorer-8. Da vil det se ut som det gjorde i IE7.

 

Ville bare nevne det, tilfelle det var av interesse for noen. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 62
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Jepp, da ser det likt ut både med og uten kompatillibilli-modus!

 

Riktignok ser jeg nå at jeg får en sånn scrolle-bar på det bildet jeg postet over i Opera, mens det i IE 7/8 tilpasser seg med en liten skjevhet som de vi ser på bildet over. Men jeg trodde bredden her var 640, og burde kanskje heller krympet bildet til 600, for å få det pent inn i tekstfeltet. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...