Gå til innhold

Flightsimtreff i Oslo 27/8


Tore Sætre

Anbefalte innlegg

Heisann!

For de fleste er sommerferie og de beste sommeredagene snart lagt bak oss. I en slik anledning kan det kanskje passe å finne tilbake til meningsfeller og andre aviation-entusiaster i høstens første Flightsim treff!

Dagen er mandag 27/8 kl 19:00 som vanlig. Men i motsetning til tidligere trekker vi denne gangen ut av Eilef's og opp mot Majorstuen. http://www.flightsim.no/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile&u=00000005" TARGET=_blank>John Andreassen har invitert oss alle til sin lille pub i Bogstadveien og lover hyggelig betjening og god mat og drikke.

Jacob Aall Pub & Spiseri

Bogstadveien 64, 0366 Oslo

For oss innflyttere har John laget følgende veibeskrivelse:

Buss, trikk eller T-Bane til Majorstua. På det "nederste" hjørnet av selve Majorstukrysset (du må krysse Kirkeveien

hvis du kommer med T-Bbane, trikk eller buss fra øst) ligger et apotek. Dette er hjørnet Kirkeveien/Bogstadveien. Skrått over Bogstadveien, på sydsiden og midt på kvartalet ligger Jacob Aall, ved siden av Comfort Hotel Majorstuen. Ta ikke feil av den og "Den Gamle Major" som ligger to dører

bortenfor.

http://www.aftenposten.no/kart/" TARGET=_blank>Aftenposten's karttjeneste er en grei tjeneste for de som ønsker en tegning med pil på.

Håper å se både nye å gamle ansikter. Dette er et veldig uformellt treff hvor alle med fly og flysimulator-interesse er velkommen!

Vi treffes på "Jacob'en"!

[ 23-08-2001: Endret av: Tore Sætre ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kenneth, synest du skal ta turen til Oslo jeg så kan du diskutere den kommentaren med en utflyttet bergenser..... ;-) ;-) ;-)

En liten presisjon ang. John's forhold til vannhullet. Han er ikke eier men derimot en mangeårig gjest. Ryktene sier at vertskap på Jacob Aall er minst like hyggelig som John... ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rapport fra møtet:

Møtet tok til: 19:00

Tilstede: Bernt

Møtet avsluttet: 19:45

Det kan hende det var andre klanmedlemmer tilstede, men ingen ga seg til kjenne. Det bekrefter bare påstanden om at vi trenger en banner eller et slags kjennetegn. (caps med propell på toppen, kanskje?)

Hyggelig betjening og koselige lokaler. Tar gjerne turen igjen, men da håper jeg dere andre kommer også, hehe.

-bernt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...