Gå til innhold

Hva ser de andre på VATSIM?


Tom Arild Hansen

Anbefalte innlegg

De ser deg som det du setter som fly i Squawkbox. Ofte vises det bare som et VIP fly, men noen fly har en paint også. Andre vil ikke se deg som hverken payware fly eller egen paint. Håper dette svarte på det du lurte på.

Rolf: Har ikke noe å si. De vises som VIP flyene som følger med i SB. Dersom ikke SB har en modell for det flyet (f.eks F-16) så vil du vises som ett papirfly med spørsmålstegn på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker selv FSInn, men det er jo hovedsakelig fordi bare FSInn støtter FSX. Det går uttrolig lang tid mellom nyhetsoppdateringene på Squawkbox. Siste var vel for 2-3 måneder siden hvor de sa at nå skulle beta testerne få sjekke siste version og så skulle den bli lagt ut for publikum.... uttrolig trege betatestere ""

 

Men har i grunn ikke noe problem med FSInn. SB virker som et mye enklere program, men hvis du først skal lære deg noe, kan du like godt lære deg FSInn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med mindre de selv har samme payware fly og tekstur på sin egen maskin...?

 

Nei, det ville dratt ALT for mye frames hvis du skulle stått på JFK med 40 fly og sett alle som PMDG 747 (Hvis de fløy det seff) Tenk selv, hvis du har 30 frames til vanlig ville du vært i ca -100 frames da.. Du ser dem som noen spesielle Modeller som SB / FSINN installerer, de stjeler ikke frames, fordi de er rett og slett... Stygge! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...